Kinga - ale to jest właśnie taki tatar dla tych którzy nie jadają tatara z surowego mięsa . To jest tatar z wędzonki . Przeczytasz sobie jak się przepis ukarze .
Babuniu to jesli tatar nie jest z surowizny to myślę,ze bym się skusiła i spróbowała,w koncu do odważnych świat nalezy
Wlasnie na obiad zaserwowalam czernine. Sarenka caly dzien o niej mowila i juz od poludnia nie mogla sie jej doczekac. Dorwalam dzisiaj mrozona kaczke, nawet byla w promocji i zgarnelam ostatnia, chyba mialam malego fuxa A krew dostalam od tesciowej, z kaczuszki, zabitej tydzien temu, krew zamrozilam i pol dnia, przy ogniu z kominka rozmrazalam. Ale miesko jest pysszzzne! Moja rodzinka zajada sie wlasnie zupa z krwia, a ja wykoprzystuje ten moment wolnosci i szleje tutaj
Kinga - ale to jest właśnie taki tatar dla tych którzy nie jadają tatara z surowego mięsa . To jest tatar z wędzonki . Przeczytasz sobie jak się przepis ukarze .
Wczorajsza kolacyjka. Uwielbiam tatara a przecież nie zawsze jest polędwica pod ręką . Kiedyś zrobiłam zastępczego tatara z wędzonki - pycha - polecam . ( przepis wstawiłam - nazywa się Wędzonka ,, na tatara "
Babuniu mimo iż Twoje danie wyglada pięknie i kolorowo,to jednak bym się nie skusiła na niePrawde powiedziawszy nigdy nie jadłam tatra i chyba nigdy nie zjem
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
Pyza
Odp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
A.B.
a proszę Cię bardzo,chyba jest dobry,bo właśnie dziś dostałam zamówienie na 1 sernik i inne ciacho,na jakąś uroczystość rodzinną od znajomej
Sarenka
kinga
A.B. nie miej wyrzutów sumienia w koncu kazdy ma chwile słabości
kinga
Babuniu to jesli tatar nie jest z surowizny to myślę,ze bym się skusiła i spróbowała,w koncu do odważnych świat nalezy
A.B.
Sarenka
Babciagramolka
kinga
Babuniu mimo iż Twoje danie wyglada pięknie i kolorowo,to jednak bym się nie skusiła na niePrawde powiedziawszy nigdy nie jadłam tatra i chyba nigdy nie zjem