misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze.... oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze Ale po tłustym wszystko się ześlizguje I lepiej splywa To może już bierzmy po tym węgorzu i spadajmy .tylko ja chcę tego większego a jaki twój rozmiar? Misia, to co zostanie to bede musiala sie zadowolic w koncu bylas pierwsza
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze.... oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze Ale po tłustym wszystko się ześlizguje I lepiej splywa To może już bierzmy po tym węgorzu i spadajmy .tylko ja chcę tego większego a jaki twój rozmiar?
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze.... oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze Ale po tłustym wszystko się ześlizguje I lepiej splywa
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze.... oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze Ale po tłustym wszystko się ześlizguje
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze.... oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy a jakby co , to my jeszcze....
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro Babciu, dziekujemy
Doro napisał(a):Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty Ja tam wezmę , schowam sobie na jutro
Babciagramolka napisał(a):A moze węgorzyka wędzonego ? Na noc to moze za tlusty
A moze węgorzyka wędzonego ?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
Babciagramolka
Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
No dobra to ja ten środkowy biorę i do jutra
A jakby jeszcze która była w potrzebie to zostanie cos tam
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Misia, to co zostanie to bede musiala sie zadowolic w koncu bylas pierwsza
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
To może już bierzmy po tym węgorzu i spadajmy .tylko ja chcę tego większego a jaki twój rozmiar?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
I lepiej splywa
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Ale po tłustym wszystko się ześlizguje
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
oj, to bedziemy takie tluste jak te wegorze
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
a jakby co , to my jeszcze....
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Ach Misia, niepomyslalam o tym, tez szybko schowam na jutro
Babciu, dziekujemy