ja odkryłam ostatnio sosy Lubelli i jestem zachwycona ponieważ sa bez chemii i zbędnych dodatków, są pyszne zwlaszcza ze często nie mam czasu na zrobienie jakiegoś normalnego posiłku.
W programie Magdy gestler było, że makaronu mrozić nie można.. nie wiem mroziłam ryż - eekt nienajgorsze, lekka zmiana smaku, mroziłam kaszę gryczaną - porażka była jak zepsuta...
Z zamrożonego makaronu robi się fantastyczne zapiekanki- nawet lepiej niż ze świeżo ugotowanego bo się klei . Kiedyś nazbierałam woreczek takiego misz- maszu ( różne rodzaje - i drobne i długie i cienkie i grube ) - zalałam potem wymieszany masą jajeczno- śmietankową z wanilią - ale była pycha .
U mnie cała rodzina jakby miała wybierać między ziemniakami, kaszą ma makaronem to on zawsze wygrywa. Mój syn uwielbia każde danie z makaronem.
Dziś kupiłam duże świderki z Lubelli inspiracje i zrobię z truskawkami. Tę serię makaronów lubię najbardziej, są super jakości a prawdziwie polskie
Co zrobić z makaronem?
Obserwuj wątekOdp: Co zrobić z makaronem?
sakura
Odp: Co zrobić z makaronem?
nutella
Joanna109
Odp: Odp: Co zrobić z makaronem?
Gohusia
rurki masz na myśli cannelloni z Lubelli inspiracje? czy zwykłe małe rurki?
Babciagramolka
nutella
Odp: Odp: Co zrobić z makaronem?
Gohusia
Dziś kupiłam duże świderki z Lubelli inspiracje i zrobię z truskawkami. Tę serię makaronów lubię najbardziej, są super jakości a prawdziwie polskie
Ammelia
Lidka