Wierzcie lub nie,ale znam bardzo wiele osob,ktore nie wiedza jak wyglada morwa,nie mowiac juz o jedzeniu jej.Dla mnie dziwne,ale moze sa i inne osoby ktore nie spotkaly sie z morwa
u mnie na podwórku rośnie morwa...ale nie smakuje mi...
Nie wiesz co dobre
No wlasnie,Misiu przeciez to pyszne owoceMozesz w takim razie podrzucic nam troche
Wierzcie lub nie,ale znam bardzo wiele osob,ktore nie wiedza jak wyglada morwa,nie mowiac juz o jedzeniu jej.Dla mnie dziwne,ale moze sa i inne osoby ktore nie spotkaly sie z morwa
Nie jadlam i nie gotowalam zupy z rakow................ale moj maz gotowal ,jadl i bardzo zachwalal >Raki byly z Narwi wiec jadl sam i zyje do dzis Chwala mu za to .hihihihi/
Moj tata czesto na Narew na ryby jezdzil,wszyscy jedkismy i tez zyjemy
Nie jadlam i nie gotowalam zupy z rakow................ale moj maz gotowal ,jadl i bardzo zachwalal >Raki byly z Narwi wiec jadl sam i zyje do dzis Chwala mu za to .hihihihi/
Czy ktos to jadl?
Obserwuj wątekOdp: Czy ktos to jadl?
misia13
Odp: Czy ktos to jadl?
ulcia21
Odp: Odp: Odp: Odp: Czy ktos to jadl?
kinga
No wlasnie,Misiu przeciez to pyszne owoceMozesz w takim razie podrzucic nam troche
Odp: Odp: Odp: Czy ktos to jadl?
Anula
Nie wiesz co dobre
Odp: Odp: Czy ktos to jadl?
misia13
ulcia21
Anula
ulcia21
Anulka czyli Narew nie jest taka brudna
Anula
Moj tata czesto na Narew na ryby jezdzil,wszyscy jedkismy i tez zyjemy
ulcia21