Punkty to nie wszystko. Trzeba byc w porządku wobec innych użytkowników. To mają byc przepisy potraw, które sami wypróbowaliśmy, z naszymi udoskonaleniami.
Właśnie ten hurt mnie przeraża. Mam mnóstwo przepisów, wiele publikowanych w internecie i w czasopismach, za które otrzymałam nagrody. Czy mogę je tu wkleic? A te zaszłyszane też?
Ja rzadko dodaje przepisy jak i zdjęcia bo mój aparat w komórce robi fotki jak skany o co zostałam posądzona juz na początku, wiec teraz jak cos upichcę a mąz pozyczy mi swój aparat to dodaje przepis z fotką a tak to nie. No niestety nie kazdy ma cyfrówkę lub podczas przygotowywania mysli zeby pstrykac fotki a to ze ktos hurtem wrzuca przepisy to moze i lepiej bo komu by sie chciało codziennie po obiedzie wchodzic na gotuj i dodawac przepis ? pozdrawiam
Przeglądałam przepisy mistrzów kuchni + wyższe rangi. Dlaczego wielu z nich nie zamieszcza zdjęc potraw? Nie sądzę by wszyscy z nich nie posiadali aparatów cyfrowych. Wszyscy użytkownicy gotujmy.pl znają dania z dzieciństwa lub innych źródeł. Cała rzecz polega na tym, by pokazac jak to zrobiliśmy. Nie sądzę, by w ciągu godziny można było zrobic kilka poważnych potraw, których przepisy zamieszcza się na stronie. Jasne, że można kumulowac ale nie w takich ilościach i tak krótkim czasie. Może ktoś mi to wyjaśni?
Dlaczego?
Obserwuj wątekOdp: Dlaczego?
LIDZIA
Odp: Odp: Dlaczego?
LIDZIA
Odp: Dlaczego?
agabi22
Odp: Dlaczego?
kwiatula
Dlaczego?
LIDZIA