ja mam taki http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=58382
(tylko cały czarny) jestem zadowolona, ma spieniacz do mleka, na którym mi bardzo zależało i nie jest drogi
jeśli chodzi o te kapsułki, wolę się nie uzależniać od nich, zwłaszcza, że niektórzy moi znajomi piją tylko plujkę, więc zwykłą kawę i tak bym musiała mieć w szafce
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 maj 2009 14:50 przez justka)
A ja moj ekspres do kawy zdradzilam na rzecz zaparzacza
Kawa jest pyszna(oczywiscie zalezy od gatunku) i duzo szybciej sie robi
W Polsce zostawialm ekspres krupsa,ktory mi sluzyl 6 lat i dziala do tej pory i bylam z niego bardzo zadowolona,mozna z niego zaparzyc zwykla kawe w dzbanku jak i esspreso,czyli jest dwufunkcyjny,a oprocz tego ma jeszcze dysze do spieniania mleka
Ekspres do kawy
Obserwuj wątekOdp: Ekspres do kawy
unclebenek
Odp: Ekspres do kawy
(tylko cały czarny) jestem zadowolona, ma spieniacz do mleka, na którym mi bardzo zależało i nie jest drogi
jeśli chodzi o te kapsułki, wolę się nie uzależniać od nich, zwłaszcza, że niektórzy moi znajomi piją tylko plujkę, więc zwykłą kawę i tak bym musiała mieć w szafce
Odp: Odp: Ekspres do kawy
kinga
O napewno jest dobra,z takiego cisnieniowego ekspresu,majac jeszcze dobry garunek kawy,to mozna pic i picA ja bardzo lubie kawke z takiego ekspresu
teresa.rembiesa
Odp: Odp: Odp: Odp: Ekspres do kawy
misia53
wiem chyba o co laluni chodzi ,w pracy mieliśmy taki Lawazzy.
Odp: Odp: Odp: Ekspres do kawy
kinga
A tez sie Doro zastanawialam o co Laluni chodzi
Doro
lalunia
kinga
Kawa jest pyszna(oczywiscie zalezy od gatunku) i duzo szybciej sie robi
W Polsce zostawialm ekspres krupsa,ktory mi sluzyl 6 lat i dziala do tej pory i bylam z niego bardzo zadowolona,mozna z niego zaparzyc zwykla kawe w dzbanku jak i esspreso,czyli jest dwufunkcyjny,a oprocz tego ma jeszcze dysze do spieniania mleka