wczoraj byłam na działce, wyplewiłam czosnek i trochę sobie poprztykałam zdjęć
tylko mąż jakoś dziwnie na mnie patrzył w końcu zapytał,czy ja się staram o dopłatę unijną?!
Polecam działkowiczom borówkę amerykańską ,jest to piękna sprawa.Mieliśmy 5 krzaków w zeszłym roku mąz dokupił 5.Sfotografuję jak będą miały owoce a gałę zie wygięte do samej ziemi.
Maliny też są przesadzone do ogródka, bo jest za duży a na marchewki ,pietruszki się nie piszę ,bo nornica jest sprytniejsza ode .mnie.
i nie ma na nie lekarstwa
Misiu czytalam kiedys o absurdach w USA i Wielkiej Brytanii... nie wiedzialam czy plakac czy sie smiac.... ale bylam szczęśliwa ze mieszkam w Polsce i u nas nie ma takich głupich i bezzensownych zarządzen
Forum dla działkowców
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Forum dla działkowców
zuzi
To tylko tak wyglada na zdjeciu-uprawiam tylko to co jest bliżej a reszte wynajmuje.
Odp: Odp: Forum dla działkowców
misia53
dziewczyno! toć Ty masz hektary!
Odp: Forum dla działkowców
misia53
tylko mąż jakoś dziwnie na mnie patrzył w końcu zapytał,czy ja się staram o dopłatę unijną?!
Polecam działkowiczom borówkę amerykańską ,jest to piękna sprawa.Mieliśmy 5 krzaków w zeszłym roku mąz dokupił 5.Sfotografuję jak będą miały owoce a gałę zie wygięte do samej ziemi.
Maliny też są przesadzone do ogródka, bo jest za duży a na marchewki ,pietruszki się nie piszę ,bo nornica jest sprytniejsza ode .mnie.
i nie ma na nie lekarstwa
misia53
zuzi
zuzi
kusza23
misia53