Tak własciwie to chciałam zapytać jak wybierany jest SUPER PRZEPIS jakie kryteria są brane pod uwagę.Zastanawiam się czy moje przepisy są tak słabe bo z kuchni taniej ,ale cały czas myslałam ze posród 100 przepisów są tez warte uwagi z których jestem dumna bo goscie sa zachwyceni. Ale widać sie mylę albo poprostu to zależy od szczęscia bo jestem nowa.To są tylko moje spostrzerzenia ze ktos nowy to jakby intruz który się nie zna.
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Chodzi mi oto ze ona ma ta nagrode dzieki OSZUSTWIE PLAGIATOM. I SIE JESCZE CHWALI JAKI ONA MUSI MIEĆ TUPET hahaahahahahahahahahahahahaahahahaha. ZA GROSZ WSTYDU(
Bez obrazy landrynka ale naśmiewanie z biedy też nie jest w porządku
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Olmanka - dziękuję : ) Dodałam zdjęcie nagrody ponieważ chciałam podziękować za to że tak szybko dotarła : ) Jestem z niej bardzo zadowolona i polecam wszystkim : ) Zapracowałam sobie na nią i nie widzę powodu dlaczego miałabym się nią nie pochwalić... : ) A na Ciebie Landrynko nie zamierzam zwracać uwagi. Pisz sobie co chcesz i mścij się dalej za to że napisałam komentarz który Ci się nie spodobał....
Chodzi mi oto ze ona ma ta nagrode dzieki OSZUSTWIE PLAGIATOM. I SIE JESCZE CHWALI JAKI ONA MUSI MIEĆ TUPET hahaahahahahahahahahahahahaahahahaha. ZA GROSZ WSTYDU(
Przystopuj - cos mi sie zdaje , ze do twoich przepisów i zdobywaniu punktów za wszelka cenę jest wiele zastrzeżeń i akurat Ty nie powinnaś( neś ) sie wypowiadać na temat tupetu innych
gratulacje joaska500 super nagrody Nie rozumiem, co w tym złego, że ktos dodaje przepisy, a potem wymienia je na nagrody? Tymbardziej, że Twoje przepisy Joasiu są świetne, więc nie wiem o co chodzi. Też miałam wymienić na tą nagrodę, ale postanowiłam dalej dodawać przepisy i robić z nich dania, a potem zobaczyć na co ewentualnie wymienię . Dajcie spokój cały czas jakieś kłótnie, a wszystko rzeczywiście przez zazdrość i plagiat. Cóż, nie rozumiem jednakże zachowania landrynki...
I to cały czas próbowałam wytłumaczyć Landrynce ale niestety ona (lub on ponieważ komentarz do przepisu napisał/a mi jako mężczyzna a tutaj pisze że ma męża) tego nie rozumie... Szkoda tylko że ta osoba nie ma czasu odpowiedzieć na pytania zadane pod jej przepisami a ma czas na udzielanie się na forum.
Moje drogie Panie - może dacie spokój Co innego komentowanie przepisów ( merytoryczne komentowanie zaznaczam ) a co innego publiczne obrzucanie kogoś błotem . Co ma prywatne życie użytkowników do przepisów kulinarnych nie rozumiem ? Fakt posiadania dzieci czy męża policjanta nie zmienia tego czy ktoś wstawia dobre czy złe przepisy a na tym raczej powinnyśmy się skupiać .
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
gosia56
Bez obrazy landrynka ale naśmiewanie z biedy też nie jest w porządku
joaska500
Babciagramolka
Przystopuj - cos mi sie zdaje , ze do twoich przepisów i zdobywaniu punktów za wszelka cenę jest wiele zastrzeżeń i akurat Ty nie powinnaś( neś ) sie wypowiadać na temat tupetu innych
landrynka3410
olmanka
joaska500
Babciagramolka
ak