Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

olmanka
  • olmanka

• Przepisy: 444
  • Artykuły: 5
super młynek! no właśnie, chyba nagrody są wysyłane losowe. Ja np. wolałam zieloną sokowirówkę, a dostałam pomarańczową (kilka miesięcy temu), ale i tak się cieszę, a można sobie wybierać kolory zamówionych nagród?

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
pacpaw napisał(a):

evita0007 napisał(a):

Młynek dotarł.
Jestem bardzo zadowolona bo w końcu mam porządny sprzęt i mogę sobie pieprzyć i pieprzyć
Nawet się nie spodziewałam że to cacko jest takie drogie

Dziekuję

Świetny młynek. Ręcznie nastawiana grubość mielenia i przede wszystkim skuteczne mielenie. Na nowo uczę się dozować sól bo kiedyś mieliłem i mieliłem do potraw a teraz raz, dwa obroty i gotowe. Ciągle się zastanawiam co wsypać do drugiej przegródki :o) Mi trafił się szary kolor. Szkoda, że nie napisałem koloru bo zielony bardziej by pasował w kuchni.

Qurcze też marzyłam o tym zielonym ale to losowo wysyłane były

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
evita0007 napisał(a):

Młynek dotarł.
Jestem bardzo zadowolona bo w końcu mam porządny sprzęt i mogę sobie pieprzyć i pieprzyć

Dziekuję

Świetny młynek. Ręcznie nastawiana grubość mielenia i przede wszystkim skuteczne mielenie. Na nowo uczę się dozować sól bo kiedyś mieliłem i mieliłem do potraw a teraz raz, dwa obroty i gotowe. Ciągle się zastanawiam co wsypać do drugiej przegródki :o) Mi trafił się szary kolor. Szkoda, że nie napisałem koloru bo zielony bardziej by pasował w kuchni.

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
Młynek dotarł.

Dziekuję
obrazek

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Justine27 napisał(a):

dziekuje Tit, juz wszystko jest ok widze, ze zostaly edytowane

Każda edycja musi zostać przez nas zaakceptowana.

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
dziekuje Tit, juz wszystko jest ok widze, ze zostaly edytowane

Prześlij je mailem na adres: gotujmy@next.pl - zobaczymy co im jest.

Justine27
  • Justine27

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 kwi 2012 13:28 przez Justine27)

Justine27
  • Justine27

Kurcze a ja mam znowu jakis problem z dodanym dzis przepisem na tort prezydent. Dodalam 5 zdjec, a ciagle wyswietla tylko 2. Edytowalam przepis juz 3 razy, ale nadal sa 2 najmniej wazne zdjecia Czy jest szansa zebym jakos inaczej dodala te fotki, jak to mozliwe zenie chce mi ich dodac.
obrazek

Babciagramolka
gosia56 napisał(a):

Tak własciwie to chciałam zapytać jak wybierany jest SUPER PRZEPIS jakie kryteria są brane pod uwagę.Zastanawiam się czy moje przepisy są tak słabe bo z kuchni taniej ,ale cały czas myslałam ze posród 100 przepisów są tez warte uwagi z których jestem dumna bo goscie sa zachwyceni. Ale widać sie mylę albo poprostu to zależy od szczęscia bo jestem nowa.To są tylko moje spostrzerzenia ze ktos nowy to jakby intruz który się nie zna.

Gosiu to może ja odpowiem w swoim imieniu . Moderatorzy typują przepisy do Super Przepisów a Admin z tych propozycji wybiera . Nie ma sztywnych reguł co do tego jakie przepisy kwalifikają sie do tej kategorii . Ja osobiście typuję przepisy na dania niezwykłe ( kompozycje smakowe , sposób podania , innowacyjne produkty z ekstra zdjęciami ) - nie znam się na ciastach więc ich nie typuję - no chyba że coś jest super ekstra . Nawet najsmaczniejsze danie z cyklu ogólnie znanych nie uzyska mojej akceptacji ( co nie znaczy , że inni tego nie wytypują ) . Nie zauważę smacznej babki ale nominuję np. nowatorski pomysł na sos serowy lub zrazy z ekstra nadzieniem.To nie ujma , że nasze przepisy nie są w kategorii Super Przepisów

zmieniono 1 raz (ostatnio 04 kwi 2012 15:45 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty