U mnie liczba wirtuali w ostatnim tygodniu też jest zerowa, ale jak wejdę w szczegóły punktów to wszystko jest doliczone. Sprawdźcie historię punktów bo pewnie są dodane. Ja bynajmniej tak mam.
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Może nie w temacie, ale nie wiem kto jest dziś moderatorem.
Dodałam dziś 3 przepisy ze zdjęciami (za 27, 29 i 30pkt). Niby są zatwierdzone ale punktów nie przybyło. A w informacjach w moim profilu mam 0 wirtualii zdobytych w tym tygodniu
Moderator nie ma wpływu na naliczanie wirtuali. Jak pojawi się kołczu to sprawdzi co się stało.
U mnie sytuacja wygląda podobnie. Co prawda nie dziś ale dwa dni temu przepisy dodałam i cały czas mam identyczną informację "0 wirtuali zdobytych w tym tygodniu"
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Może nie w temacie, ale nie wiem kto jest dziś moderatorem.
Dodałam dziś 3 przepisy ze zdjęciami (za 27, 29 i 30pkt). Niby są zatwierdzone ale punktów nie przybyło. A w informacjach w moim profilu mam 0 wirtualii zdobytych w tym tygodniu
Wszystkich zniecierpliwionych brakiem nagród chcę uspokoić. Nas (redakcję) też nie cieszy taka sytuacja, jednak nie do końca możemy to sami zmienić. Powiem tak – robimy co możemy. Nie chcemy też wrzucać po kilka drobnych nagród, żeby nie powtórzyła się sytuacja jak powyżej z kilkoma naczyniami. Mogę tylko apelować – zostańcie z nami, a na pewno w niedalekiej przyszłości zostanie to Wam wynagrodzone (tak, wiem – powiedzą niektórzy, znowu obiecanki.
Jak tylko ktoś zapyta o nagrody to albo cisza albo obiecanki że się pojawią.Tylko że to obiecywanie jakoś bardzo długo trwa. Może znowu na podpuchę rzucą 1-2 naczynie ceramiczne i będzie że nagrody dodane. W sumie wymagane żeby dodawać przepis na gotujmy w pierwszej kolejności, czasu poświęcić trzeba, na klikać się trzeba. Użytkownikom pkt przybywa a z nagrodami bardzo kiepsko. Jednym słowem będzie łapanka na nagrody jeśli coś rzucą.
No niestety, dobrze jeśli by były nowe/inne/cenniejsze nagrody, zbiera się te punkty, a tu znikają następne. A na te tańsze czasem się nie opłaca wymieniać. Poczekajmy może coś się szykuje, ale mam nadzieje, że w ilości, która nie będzie wymuszała "łapanki".
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Jak tylko ktoś zapyta o nagrody to albo cisza albo obiecanki że się pojawią.Tylko że to obiecywanie jakoś bardzo długo trwa. Może znowu na podpuchę rzucą 1-2 naczynie ceramiczne i będzie że nagrody dodane. W sumie wymagane żeby dodawać przepis na gotujmy w pierwszej kolejności, czasu poświęcić trzeba, na klikać się trzeba. Użytkownikom pkt przybywa a z nagrodami bardzo kiepsko. Jednym słowem będzie łapanka na nagrody jeśli coś rzucą.
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
zewa
misia5
Moderator nie ma wpływu na naliczanie wirtuali. Jak pojawi się kołczu to sprawdzi co się stało.
goofy9
Mysiunia
Zsa Zsa
aga-25
kołczu
ONY_za_kare
bo jak do tej pory widzę same obiecanki....
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Triss
No niestety, dobrze jeśli by były nowe/inne/cenniejsze nagrody, zbiera się te punkty, a tu znikają następne. A na te tańsze czasem się nie opłaca wymieniać. Poczekajmy może coś się szykuje, ale mam nadzieje, że w ilości, która nie będzie wymuszała "łapanki".
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
alaaa