Greckie przysmaki

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Greckie przysmaki

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
luna19 napisał(a):

kalinichta

------ nikogo nie ucze... nie podoba sie , nie rób , proste.. nikogo nie zmuszam ani nie zapewniam ze to oryginał,
co wyście sie tak uczepiły? klan jakis ? psiapsiółki? idźcie sie bawić do innej piaskownicy.
szczurek... skoro jestes greczynką to po co ci takie proste przepisy?

Tak, Greczynka, co umie słowo szczurek wypowiedzieć! Greckie bajkopisarki.

Odp: Greckie przysmaki

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
No prosze ..buniu dla ciebie

Odp: Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
szczurek napisał(a):

kochana sandro!przez przypadek znalazlam sie na tym forum,ale jezeli chceszsprobowac prawdziwej kuchni greckiej to nie zawracaj sobie glowy przepisami pani luny i jej kolezanek,ktore tak wspaniale bronia jej nieudacznosc!wejdz na facebook i znajdz profil myolivetree kuchnia grecka.nie interesuje mnie to jak ma na imie i jakie ma przezwisko kazda z was,ale obrazac to tylko glupie polki potrafia.ja jestem greczynka ,ktora wyszla za maz za polaka.nauczcie sie najpierw gotowac,a potem przedstawiajcie oryginalne przepisy,a jak nie to piszcie przepis ala ellinika a nie greckie to i tamto......a ty luno greczynki po grecku chcesz nauczyc gotowacpowodzenia graj wariata zpolek a nie ze mnie!καληνυχτα και ονειρα γλυκαααα!

Zgłaszam konto do usunięcia i proszę do tego czasu pisać tylko po polsku.Nie pozwolę też kpić z Polek.My nikomu nie ubliżamy i nie pozwolimy na to,żeby ubliżano komukolwiek na tej stronie.

Babciagramolka
luna19 napisał(a):

kalinichta

------ nikogo nie ucze... nie podoba sie , nie rób , proste.. nikogo nie zmuszam ani nie zapewniam ze to oryginał,
co wyście sie tak uczepiły? klan jakis ? psiapsiółki? idźcie sie bawić do innej piaskownicy.

Poczytaj na bloogu o autorce - sprawdź na facebooku z kim tworzyła stronę a będziesz wiedzieć skąd ten trójkąt .Tragedia grecka to mało .A tak lubiłam ten profil na Facebooku- trudno- przyjdzie się pożegnać - dobrze , że tam jest blokada .

zmieniono 1 raz (ostatnio 24 paź 2010 07:49 przez Babciagramolka)

o godz 00.42 napisalam cos,czego nie zauwazylas.nie potrzeba mi zadnych przepisow!mialam zamiar sie podzielic moimi przepisami

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki

luna19
  • luna19

szczurek napisał(a):

bardzo mi przykro!pierwszy dzien kiedy weszlam na ten polski portal i bardzo chetnie chcialam tez zaproponowac jakies przepisy.niestety slowa mojego meza sie potwierdzaja!polki to przekupy,ktore nie maja taktu.nie mozecie sobie nawet stanac przy greckich kucharach!αντε γεια!

no i juz ci sie udzielilo .. wchodzisz między wrony kraczesz jak i ony
tez nie jesteś mila .... dzien dobry nie widzialam ani kalimera ...

ten wasz portal to na poziomie ze hej

luna19
  • luna19

kalinichta

Babciagramolka
szczurek napisał(a):

kochana sandro!przez przypadek znalazlam sie na tym forum,ale jezeli chceszsprobowac prawdziwej kuchni greckiej to nie zawracaj sobie glowy przepisami pani luny i jej kolezanek,ktore tak wspaniale bronia jej nieudacznosc!wejdz na facebook i znajdz profil myolivetree kuchnia grecka.nie interesuje mnie to jak ma na imie i jakie ma przezwisko kazda z was,ale obrazac to tylko glupie polki potrafia.ja jestem greczynka ,ktora wyszla za maz za polaka.nauczcie sie najpierw gotowac,a potem przedstawiajcie oryginalne przepisy,a jak nie to piszcie przepis ala ellinika a nie greckie to i tamto......a ty luno greczynki po grecku chcesz nauczyc gotowacpowodzenia graj wariata zpolek a nie ze mnie!καληνυχτα και ονειρα γλυκαααα!

Ajjjj !
To już przegięcie . Chamstwo nie ma tu wstępu. Kogo od głupich wyzywasz ? A skąd Ty pochodzisz ?
Chciałam dowcipnie zakończyć sprawę- Wy wyszli byście z honorem bo publicznie napisałam pozytywne rzeczy o osobie która konflikt zaczęła - robiąc jej jeszcze reklamę .Ale widać nie dociera .Trudno. Sami sobie wystawiacie opinię a Pani Barbara zamiast zainteresować kuchnią grecką to zrobiła jej antyreklamę , swojemu bloogowi też .A teraz WY wystawiacie opinię Grekom ( a w zasadzie Polkom mieszkającym w Grecji ) . Co w Was wstąpiło ?

zmieniono 1 raz (ostatnio 24 paź 2010 00:44 przez Babciagramolka)

bardzo mi przykro!pierwszy dzien kiedy weszlam na ten polski portal i bardzo chetnie chcialam tez zaproponowac jakies przepisy.niestety slowa mojego meza sie potwierdzaja!polki to przekupy,ktore nie maja taktu.nie mozecie sobie nawet stanac przy greckich kucharach!αντε γεια!

Odpowiedz na/ edytuj Greckie przysmaki