Niestety coś takiego po prostu nie istnieje,nawet ciężko mi stwierdzić kto daje się nabrać na herbatki odchudzające,proces odchudzania wymaga od nas większego wysiłku,ćwiczen oraz dobrej diety.
nie wierzę w cud herbatki na odchudzanie nawet słyszałam ze mogą wywołać nieporządanie skutki, więc najlepsza jest zielona, czerwona i biała. Lecz samo picie herbaty nas nie odchudzi najważniejszy jest ruch.
Niestety zielona herbata jedynie u mnie ma działanie moczopędne, a nie odchudzające. Woda z AquaSlim działa najlepiej faktycznie wtedy, kiedy jednocześnie myślę jak wzbogacić dietę w zdrowe jedzenie i ćwiczę co drugi zień systematycznie. Fajna sprawa i lepsza niż herbatki.
Szczerze mówiąc lepiej by było jakbyś jednak stosowała herbatę zieloną albo czerwoną a nie Aqua slim, który jest sztucznym wspomagaczem.
Nie wydaje mi się. Zdarzało mi się pić różne herbatki i niestety poza tym, że mi smakowały efektów nie było żadnych AquaSlim ma zmniejszyć łaknienie i wspomóc odchudzanie. Jest na naturalnych składnikach, więc czemu mialby szkodzić? Poza tym dziala wtedy, kiedy stosuje się go wspomagająco, a nie jako środek odchudzający.
Akurat herbatek nie pijam, bo kupuje do wody AquaSlim i też działa wspomagająco przy odchudzaniu.
Witam!
Suplement diety Aqua Slim jest preparatem wspomagającym odchudzanie. Znaczy to, że samo jego stosowanie nie da efektu utraty wagi. Przy jego stosowaniu trzeba zadbać o aktywność fizyczną oraz odpowiednią dietę, tak aby uzyskać odpowiedni efekt utraty wagi.
Herbatka na odchudzanie?
Obserwuj wątekOdp: Herbatka na odchudzanie?
SuperInterior_pl
Odp: Herbatka na odchudzanie?
gosiapiotrek23
Sardynka
jola14
Odp: Odp: Herbatka na odchudzanie?
Sardynka
Nie wydaje mi się. Zdarzało mi się pić różne herbatki i niestety poza tym, że mi smakowały efektów nie było żadnych AquaSlim ma zmniejszyć łaknienie i wspomóc odchudzanie. Jest na naturalnych składnikach, więc czemu mialby szkodzić? Poza tym dziala wtedy, kiedy stosuje się go wspomagająco, a nie jako środek odchudzający.
Magda_Daria
Odp: Odp: Herbatka na odchudzanie?
oeaquaslim
Witam!
Suplement diety Aqua Slim jest preparatem wspomagającym odchudzanie. Znaczy to, że samo jego stosowanie nie da efektu utraty wagi. Przy jego stosowaniu trzeba zadbać o aktywność fizyczną oraz odpowiednią dietę, tak aby uzyskać odpowiedni efekt utraty wagi.
Pozdrawiam,
Agnieszka Domańska
Online Ekspert marki Aqua Slim
Tengi
ania.kater
Sardynka