Dokładnie tak jest.Ja w wieku ok.12 lat połknęłam bakcyla rybołówstwa nad jeziorami pilskimi.Brat z kuzynem pozwolili mi potrzymać wędzisko i traf chciał,że złapała się płotka a płotkę szczupak.Jako że nie wiedziałam,że należy podciąć wędkę szczupak zsunął się po płotce ale od tej pory na wakacje jechałam już ze sobą z własnym spiningiem.Były płotki,okonie i leszcze a jak smakowały? Więcej obierania niż jedzenia,ale ten smak smażonych przez moją ciocię ryb czuję do dziś.
Super ja jeszcze nigdy nie złowiłem ryby , moje gratulacje i brawa
Odp: Odp: Jakie wędzone ryby warto kupowac w marketach?
Dokładnie tak jest.Ja w wieku ok.12 lat połknęłam bakcyla rybołówstwa nad jeziorami pilskimi.Brat z kuzynem pozwolili mi potrzymać wędzisko i traf chciał,że złapała się płotka a płotkę szczupak.Jako że nie wiedziałam,że należy podciąć wędkę szczupak zsunął się po płotce ale od tej pory na wakacje jechałam już ze sobą z własnym spiningiem.Były płotki,okonie i leszcze a jak smakowały? Więcej obierania niż jedzenia,ale ten smak smażonych przez moją ciocię ryb czuję do dziś.
Odp: Jakie wędzone ryby warto kupowac w marketach?
ja w wieku 15 lat , kazał mi tata wędzić łososia , nie wiedziałem że to trzeba na dymie to wędziłem w wędzarce na ogniu i się spalił , teraz już nie wędzę tak jak kiedyś
co do smaku ryb, moj jeden znajomy ma tate ktory lowi ryby i jedza bardzo duzo ryb w domu, ale on w ogole baaardzo sie zdziwil, ze ja twierdze ze ryby sie kropi cytryna, dla mnie cytryna do ryby to podstawa i myslalam ze tak w ogole jest...
to trudne pytanie, ja mam ten sam problem bo ryby w centrum kraju to masakra i wielu moich znajomych nie zna tak naprawdę smaku ryby więc wspomnienie halibuta, turbota albo fląderki z grilla to jedyna pamiątka i jedyne wynagrodzenie naszego nadmorskiego klimatu. Więc zostaje tylko tłusta makrela kupowana w sprawdzonych sklepach w których też jest różnie bo ludzie ryb jedzą mało albo wcale
Jakie wędzone ryby warto kupowac w marketach?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Jakie wędzone ryby warto kupowac w marketach?
wio
Takie rybki to pychotka,ja tez jem prosto z kutra kupione,jade do Ustki 18 km i czekam na powrot rybakow z morza pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Jakie wędzone ryby warto kupowac w marketach?
Super ja jeszcze nigdy nie złowiłem ryby , moje gratulacje i brawa
msewka
ulcia21
dobry
cremebrule
mediana
dobry
a jak ktos nie mieszka?