No sory, ale wchodzę kilka razy dziennie tutaj i nie zauważyłam tej informacji, nie mam chyba obowiązku szperania w każdym zakątku tej strony, by ewentualnie znaleźć ważną dla mnie informację? informacja powinna znaleźć się na skrzynkach osób, które wzięły udział w konkursie z automatu. Babol jakich mało ze strony redakcji. Jestem zawiedziona
Bez sensu jest wysyłanie takiej wiadomości do wszystkich użytkowników, bo tylko niewielka Ich część brała udział w konkursie. Skoro zamieścili informację o zmianie na stronie głównej, to każdy zainteresowany mógł ją przeczytać...
Zgadzam się w 100 %. Wiele osób biorąc udział w konkursach dodaje zgłoszenie a potem wchodzi na stronę tylko aby zobaczyć wyniki. Pomiędzy zgłoszeniem a wynikami ani razu nie odwiedza strony. Taka jest niestety szara rzeczywistość. Kto czyta regulaminy przeczyta i zmiany w nim a kto ich nie czyta zmian też nie zauważy.
Bez sensu jest wysyłanie takiej wiadomości do wszystkich użytkowników, bo tylko niewielka Ich część brała udział w konkursie. Skoro zamieścili informację o zmianie na stronie głównej, to każdy zainteresowany mógł ją przeczytać...
Regulamin został zmieniony pod wpływem sugestii użytkowników. A informacja o jego zmianie dwa razy pojawiła się na stronie głównej gotujmy.pl. Wystarczyło ją przeczytać. Tutaj jest link do jednej z tych informacji: https://gotujmy.pl/konkurs-hortex-zmiany-w-regulaminie,artykuly-regulaminy-konkursow-artykul,16303.html
jak można zmieniać regulamin w trakcie, nie informując nikogo o tym?! Czyli co, biorąc udział w każdym konkursie, trzeba codziennie śledzić jego regulamin, czy ktoś przypadkiem nie zechciał zmienić jego treści? to jest chore! Nie można było, przy zmianie regulaminu informować o tym na bieżąco wszystkich uczestników, np drogą mailową? śmiech na sali
Regulamin został zmieniony w trakcie trwania pierwszej rundy konkursu- na zupy oraz tuż przed rozpoczęciem drugiej rundy - na dania główne.
Decyzją Komisji Konkursowej, zmianie ulega paragraf 3.8 Konkursu o brzmieniu:
3.8. Jedna osoba może wziąć udział w każdej rundzie Konkursu jeden raz, jednakże niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać tylko jedną nagrodę.
Na paragraf o brzmieniu:
3.8. Jedna osoba może wziąć udział w każdej rundzie Konkursu wiele razy, jednakże niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać w każdej z nich tylko jedną nagrodę. Każdy przepis powinien zawierać minimum jedno zdjęcie, na którym powinien znajdować się (tzn. jest preferowany, ale nie wymagany) mrożony produkt Hortex.
albo źle zrozumiałem, albo wygrać może tylko pierwszy przepis dodany przez każdego uczestnika konkursu, mylę się? wygrała nagrodę główną osoba, która dodała kilka przepisów. a przepis wygrany był którąś z kolei dodaną potrawą...i takich osób jest więcej...albo źle doczytałem albo zmieniono regulamin? równie dobrze mogłem dodać po 20 przepisów i szanse miałbym większe...proszę o wyjaśnienie, bo czegoś tu chyba nie zrozumiałem
W kwestii przepisu "Sałatka z fasolką szparagową" pragniemy Was uspokoić - autorka zgłaszała nam, że z powodów technicznych nie może wstawić przepisu, kiedy jeszcze okno dodawania było otwarte Przepis spełnia wszystkie wymogi regulaminu.
Konkurs Hortex na danie fit
Obserwuj wątekOdp: Konkurs Hortex na danie fit
Domisia
Odp: Odp: Konkurs Hortex na danie fit
zewa
Zgadzam się w 100 %. Wiele osób biorąc udział w konkursach dodaje zgłoszenie a potem wchodzi na stronę tylko aby zobaczyć wyniki. Pomiędzy zgłoszeniem a wynikami ani razu nie odwiedza strony. Taka jest niestety szara rzeczywistość. Kto czyta regulaminy przeczyta i zmiany w nim a kto ich nie czyta zmian też nie zauważy.
Odp: Konkurs Hortex na danie fit
Beatris
Domisia
Beatris
ciemna czekoladka
Iguś
Odp: Odp: Konkurs Hortex na danie fit
Ewa
Decyzją Komisji Konkursowej, zmianie ulega paragraf 3.8 Konkursu o brzmieniu:
3.8. Jedna osoba może wziąć udział w każdej rundzie Konkursu jeden raz, jednakże niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać tylko jedną nagrodę.
Na paragraf o brzmieniu:
3.8. Jedna osoba może wziąć udział w każdej rundzie Konkursu wiele razy, jednakże niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać w każdej z nich tylko jedną nagrodę. Każdy przepis powinien zawierać minimum jedno zdjęcie, na którym powinien znajdować się (tzn. jest preferowany, ale nie wymagany) mrożony produkt Hortex.
Iguś
redakcja