A czy nagrody za dania główne zostały wysłane ? Termin wysyłki minął przed tygodniem, ale niestety do tej pory nic do mnie nie dotarło i nie wiem czy wszyscy laureaci nadal czekają czy też ktoś już nagrodę otrzymał ?
A czy nagrody za dania główne zostały wysłane ? Termin wysyłki minął przed tygodniem, ale niestety do tej pory nic do mnie nie dotarło i nie wiem czy wszyscy laureaci nadal czekają czy też ktoś już nagrodę otrzymał ?
kiedy można się spodziewać nagród? w dalszym ciągu cisza ps. mam problem z dodawaniem większej ilości zdjęć, pisałam już o tym, ale nikt nie raczył mi odpowiedzieć...
Zgodnie z regulaminem laureaci zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem prywatnej wiadomości przesłanej przez Organizatora na skrzynkę wiadomości www.gotujmy.pl Laureata najpóźniej w terminie 7 dni od daty rozwiązania Konkursu. . (...)
Do mnie jeszcze na skrzynke taka informacja nie dotarła i dlatego chciałam zapytac czy była ona juz rozsyłana czy jeszcze nie. A jesli nie była wysyłana to kiedy Organizator planuje ją wysłać?
Zgodnie z regulaminem laureaci zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem prywatnej wiadomości przesłanej przez Organizatora na skrzynkę wiadomości www.gotujmy.pl Laureata najpóźniej w terminie 7 dni od daty rozwiązania Konkursu. . (...)
Do mnie jeszcze na skrzynke taka informacja nie dotarła i dlatego chciałam zapytac czy była ona juz rozsyłana czy jeszcze nie. A jesli nie była wysyłana to kiedy Organizator planuje ją wysłać?
i super...to naprawdę było nie fair Po to są warunki regulaminu aby je przestrzegać, a inni niech po prostu wyciągną wnioski. Dziękujemy kołczu Czyli jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie!
Konkurs na zupę z Hortex :)
Obserwuj wątekOdp: Konkurs na zupę z Hortex :)
sofieta
Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
zewa
Ja czekam jeszcze
Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
2milutka
Bernadetta
Domisia
Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
kołczu
belnianka napisał(a):
misia14
dla sponsora i zespołu gotujmy
gratuluję zwycięzcom i życzę dalszych sukcesów
belnianka
inkaa
2milutka