Etap "zupowy" już się zakończył, wyniki na dniach. Teraz trwa etap "dania główne", wiemy, że słabo to było podkreślone, ale mam nadzieję, że wszyscy się już połapią
Uwaga uwaga Zachęcam Was do zerknięcia do regulaminu konkursu - nastąpiła zmiana w punkcie 3.8, który brzmi teraz:
"3.8. Jedna osoba niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać tylko jedną nagrodę. Natomiast może dodać dowolną ilość przepisów do konkursu. Każdy przepis powinien zawierać minimum jedno zdjęcie."
Powodzenia!
A czy z aplikacją konkursową wszystko jest ok ? W związku ze zmianą regulaminu dodałam przepisy na 2 zupy, ale jeden został usunięty i nie wiem dlaczego...
Uwaga uwaga Zachęcam Was do zerknięcia do regulaminu konkursu - nastąpiła zmiana w punkcie 3.8, który brzmi teraz:
"3.8. Jedna osoba niezależnie od liczby rund, w których bierze udział, może wygrać tylko jedną nagrodę. Natomiast może dodać dowolną ilość przepisów do konkursu. Każdy przepis powinien zawierać minimum jedno zdjęcie."
Z regulaminu wynika, że w każdej rundzie można zamieścić jeden przepis. Konkurs podzielony jest na trzy rundy: 1: Zupy; 2: Dania główne; 3: Lekkie przekąski w stylu fit.
Konkurs na zupę z Hortex :)
Obserwuj wątekOdp: Konkurs na zupę z Hortex :)
Reniz
Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
2milutka
kołczu
2milutka
Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
Bernadetta
A czy z aplikacją konkursową wszystko jest ok ? W związku ze zmianą regulaminu dodałam przepisy na 2 zupy, ale jeden został usunięty i nie wiem dlaczego...
wjosna
Beatris
kołczu
Powodzenia!
Beatris
Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
zozolek