A ja gratuluję wszystkim, których zgłoszenia spełniają warunki regulaminu i mam pytanie dlaczego wśród nagrodzonych znalazły się osoby, które zamieściły zdjęcia bez produktu Hortex ? Skoro organizator tworzy regulamin, to chyba powinien się go trzymać ?
Nie wiem czy mam dziękować i zacząć się cieszyć, bo wygranych miało być 10, a jest w tej chwili 11. W dodatku ja jestem na końcu, więc możliwe, że wcale mi się nie udało...
na stronie sponsora są wyniki, szkoda tylko,że tylko jedna i ta sama osoba.. domyślam się,że to jakiś błąd?
Moniczko wyniki są. Ciekawe jest to, że prawie wszystkie nagrody zgarnęły całkiem nowe osoby na Gotujmy.
Gratuluję w szczególności Mysza75, Beatris i aczp. To tyle ze starej kadry
Witam,
czy wiadomo kiedy będą ogłoszone wyniki z I rundy? W regulaminie są dwa terminy, w jednym punkcie 1 marca w innym 5 marca. Są już jakieś wiadomości? Pozdrawiam
Konkurs na zupę z Hortex :)
Obserwuj wątekOdp: Konkurs na zupę z Hortex :)
Bernadetta
Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
zewa
Beatris
Odp: Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
monikaT83
no czasem tak jest
Ja też serdecznie gratuluję laureatom
Odp: Odp: Konkurs na zupę z Hortex :)
zewa
Moniczko wyniki są. Ciekawe jest to, że prawie wszystkie nagrody zgarnęły całkiem nowe osoby na Gotujmy.
Gratuluję w szczególności Mysza75, Beatris i aczp. To tyle ze starej kadry
monikaT83
kołczu
joana30
2milutka
iwonap
czy wiadomo kiedy będą ogłoszone wyniki z I rundy? W regulaminie są dwa terminy, w jednym punkcie 1 marca w innym 5 marca. Są już jakieś wiadomości? Pozdrawiam