kuchnia indukcyjna czy gazowa

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

Moniczqa
  • Moniczqa

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
zuzanek napisał(a):

Chyba już wiem co chcę znaleźć pod choinką od swoich rodziców chociaż i tak zawsze się staram żeby ten mój chłop zjadł świeży obiad i czekam na niego specjalnie

Sama sobie zrób taki prezent! Te garnki wcale nie są tak drogie jak może ci się wydawać a zaraz black friday to pewnie ambition też zrobi jakieś ciekawe akcje

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

zuzanek
  • zuzanek

miminka napisał(a):

słyszałam też,że garnki kamiennopodobne też beą długi trzymac?/

Ale to już chyba wyższa szkoła jazdy bo takich garnków raczej się nie wrzuci do zmywarki ?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

zuzanek
  • zuzanek

Moniczqa napisał(a):

Odgrzewanie świeżego jedzenia w mikrofali to dla mnie brzmi jak zbrodnia. W mikrofali to ja jedynie popcorn robię Taki garnek mógłby być dla Ciebie rozwiązaniem, bo jak przykryjesz pokrywką zawartość to na prawdę można zjeść ciepłe danie kilkanaście minut po skończeniu gotowania.

Chyba już wiem co chcę znaleźć pod choinką od swoich rodziców chociaż i tak zawsze się staram żeby ten mój chłop zjadł świeży obiad i czekam na niego specjalnie

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

miminka
  • miminka

Moniczqa napisał(a):

To jest nazwa serii garnków + patelni, a marka to Ambition. Moim zdaniem na prawdę świetne wykonanie no i trójwarstwowe dno robi robotę. U mnie zawsze obiad idzie na tury w tygodniu więc przynajmniej kazdy ma ciepłe jedzenie bez extra podgrzewania.[/quote]grube dno to bardzo ważna kwestia . Słyszałam,że nie przypala sie tak szybko?

Moniczqa napisał(a):

ewanie świeżego jedzenia w mikrofali to dla mnie brzmi jak zbrodnia. W mikrofali to ja jedynie popcorn robię Taki garnek mógłby być dla Ciebie rozwiązaniem, bo jak przykryjesz pokrywką zawartość to na prawdę można zjeść ciepłe danie kilkanaście minut po skończeniu gotowania.
słyszałam też,że garnki kamiennopodobne też beą długi trzymac?/

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

Moniczqa
  • Moniczqa

zuzanek napisał(a):

Może sama powinnam się zastanowić nad takimi garnkami, mój chłopak też wraca o później porze. Czasami uda mi się wyczuć moment że zje ciepły obiad, a czasami musi sobie odgrzewać w mikrofali już

Odgrzewanie świeżego jedzenia w mikrofali to dla mnie brzmi jak zbrodnia. W mikrofali to ja jedynie popcorn robię Taki garnek mógłby być dla Ciebie rozwiązaniem, bo jak przykryjesz pokrywką zawartość to na prawdę można zjeść ciepłe danie kilkanaście minut po skończeniu gotowania.

Odp: Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

zuzanek
  • zuzanek

Moniczqa napisał(a):

To jest nazwa serii garnków + patelni, a marka to Ambition. Moim zdaniem na prawdę świetne wykonanie no i trójwarstwowe dno robi robotę. U mnie zawsze obiad idzie na tury w tygodniu więc przynajmniej kazdy ma ciepłe jedzenie bez extra podgrzewania.

Może sama powinnam się zastanowić nad takimi garnkami, mój chłopak też wraca o później porze. Czasami uda mi się wyczuć moment że zje ciepły obiad, a czasami musi sobie odgrzewać w mikrofali już

Odp: Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

Moniczqa
  • Moniczqa

zuzanek napisał(a):

Szczerze mówiąc czasami tęsknie za kuchenką gazową A to jakaś seria garnków czy firma ? W sumie nigdy o nich nie słyszałam, a przydałaby mi się wymiana na nowe

To jest nazwa serii garnków + patelni, a marka to Ambition. Moim zdaniem na prawdę świetne wykonanie no i trójwarstwowe dno robi robotę. U mnie zawsze obiad idzie na tury w tygodniu więc przynajmniej kazdy ma ciepłe jedzenie bez extra podgrzewania.

Odp: Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

zuzanek
  • zuzanek

Moniczqa napisał(a):

Kilka miesięcy temu robiliśmy remont kuchni i wybraliśmy gazową. Nie ze względu na oszczędność pieniędzy tylko na praktyczny aspekt. Dla mnie na gazowej gotuje się szybciej i wygodniej niż na indukcjach. Poza tym wtedy jeszcze szukałam nowych garnków i tez mi jakiś sprzedawca nawciskał bzdur że ciężko znaleźć garnki na indukcję. Po czym kupiłam bez problemu selection na wszystkie kuchenki. Ale ogólnie rzecz biorąc to ja polecałabym gazową.
Szczerze mówiąc czasami tęsknie za kuchenką gazową A to jakaś seria garnków czy firma ? W sumie nigdy o nich nie słyszałam, a przydałaby mi się wymiana na nowe

Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

Moniczqa
  • Moniczqa

Kilka miesięcy temu robiliśmy remont kuchni i wybraliśmy gazową. Nie ze względu na oszczędność pieniędzy tylko na praktyczny aspekt. Dla mnie na gazowej gotuje się szybciej i wygodniej niż na indukcjach. Poza tym wtedy jeszcze szukałam nowych garnków i tez mi jakiś sprzedawca nawciskał bzdur że ciężko znaleźć garnki na indukcję. Po czym kupiłam bez problemu selection na wszystkie kuchenki. Ale ogólnie rzecz biorąc to ja polecałabym gazową.

Odp: kuchnia indukcyjna czy gazowa

baniusia3
  • baniusia3

Uważam że kuchnia indukcja jest praktyczniejsza ale na pewno droższa niż gazowa.Mitem jest że zużywa mało prądu.Tak że jeżeli ktoś ma dużo kasy to polecam ale radzę się dobrze zastanowić

Odpowiedz na/ edytuj kuchnia indukcyjna czy gazowa