Jeżeli mogę coś doradzić,to zdecydowanie kuchnia zamkniętą. Raz ze wtedy możesz wszystko spokojnie przyrządzić i zapachy nie przedostają się do innych pomieszczeń,a dwa że masz święty spokój podczas przygotowania różnych potraw.
Otwarta Kuchnia to naprawdę świetna sprawa. Wspólne gotowanie, czy przyrządzanie drinków podczas imprez, jest znacznie fajniejsze niż samotne siedzenie w kuchni i trudzenie się z potrawami, podczas gdy goście bawią się bez gospodarza w salonie. Myślę, że coś takiego: http://kuchniazsalonem.notlong.com
oprócz, że wygląda naprawdę przyjemnie, to pozwala na świetne imprezy Co do zapachów podczas gotowania, to myślę że dobry pochłaniacz powinien załatwić sprawę i salon nie powinien przesiąkać zapachem obiadków
zmieniono 1 raz (ostatnio 19 paź 2009 12:27 przez pomelo)
A ja mam kuchnię połączona z jadalnia,a salon na półpiętrze i powiem Wam,ze kto by nie przyszedł każdy pcha sie do kuchni i tam odbywa sie zresztą najwiecej imprez
ja chyba raczej zamkniętą,a może pół zamkniętą,bo nie ma tam jadalni,ale jest stół i tam jadamy na codzień,a gdy mam gości w pokoju dziennym,w kuchni nie mam zamykanych drzwi,tylko otwarte wejście wykończone łukiem
Zgadzam się, to jest świetny pomysł!
Poza tym kuchnia to serce domu i dobrze jest jak jest do niej "szeroki" dostęp. U mnie bardzo często imprezy przenoszą się właśnie do kuchni, a w sytuacji kiedy kuchnia jest pół otwarta nikt nie jest wyalienowany, ani ci co w kuchni, a ni ci co w salonie.
Kuchnia otwarta czy zamknięta?
Obserwuj wątekOdp: Kuchnia otwarta czy zamknięta?
fajnachata-pl
Można przecież pozostawić kawałek ściany, wybudować barek albo ustawić na granicy pomieszczeń stół.
Odp: Kuchnia otwarta czy zamknięta?
f_felicita
www.kuchnie.apartamenty.pl
Mnóstwo ciekawych pomysłów na kuchnię. Polecam!
Odp: Odp: Odp: Kuchnia otwarta czy zamknięta?
pomelo
oprócz, że wygląda naprawdę przyjemnie, to pozwala na świetne imprezy Co do zapachów podczas gotowania, to myślę że dobry pochłaniacz powinien załatwić sprawę i salon nie powinien przesiąkać zapachem obiadków
Odp: Odp: Kuchnia otwarta czy zamknięta?
kinga
A.B.
ulcia21
Anula
kasandra6
Odp: Odp: Kuchnia otwarta czy zamknięta?
Ann
Poza tym kuchnia to serce domu i dobrze jest jak jest do niej "szeroki" dostęp. U mnie bardzo często imprezy przenoszą się właśnie do kuchni, a w sytuacji kiedy kuchnia jest pół otwarta nikt nie jest wyalienowany, ani ci co w kuchni, a ni ci co w salonie.