Ja kiedyś jadłam tort z tabasko żeby sprawdzić jak smakuje..
a wszystkie mozliwe polaczenia smakowe tak musisz sprawdzic?, bo jak tak to wspolczuje
Na szczęście nie wszystkie. Był to okres młodzieńczego buntu i wcielania w życie najgłupszych pomysłów. Ten z tortem i tabasko był oparty na jakimś serialu o kosmitach... Raaaany... co też w młodości ludziom do głowy przychodzi! Strach pomyśleć
Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
dobry spróbuj kotletów z piersi kurczaka w panierce z ananasem z puszki na kotleta jeden krążek mnie to zaskoczyło gdy mi to zaserwowano ale smakowało ok
u nas podaje się jeszcze przykryte żółtym serem (wydawało mi się sztandarowym daniem komunijno-chrzcinnym)
to by mi napewno smakowało Ale ja mam już taką tentencję że do prawie każdego daniu i napewno po każdym daniu mogłabym zjeśc coś słodkiego
Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
pomidora daje na tak nieprawdopodobne kompozycje, ze żona puka sie znaczaco w czolo
odnosnie czekolady i chili to jadlem lody czekoladowe z chili i po 20 min zmuszania sie i tlumaczenia sobie jakie to dobre, spasowalem
po prostu ochyda
a zona mojego meza wie ze co by nie ugotowala, jak poda to z pomidorem albo poleje keczupem czy sosem pomidorowym, to zostanie to na pewno zjedzone
pomidora daje na tak nieprawdopodobne kompozycje, ze żona puka sie znaczaco w czolo
odnosnie czekolady i chili to jadlem lody czekoladowe z chili i po 20 min zmuszania sie i tlumaczenia sobie jakie to dobre, spasowalem
po prostu ochyda
Obserwuj wątekOdp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
MADZIALENKA
pusieczek2@wp.pl
Ann
Na szczęście nie wszystkie. Był to okres młodzieńczego buntu i wcielania w życie najgłupszych pomysłów. Ten z tortem i tabasko był oparty na jakimś serialu o kosmitach... Raaaany... co też w młodości ludziom do głowy przychodzi! Strach pomyśleć
MADZIALENKA
to by mi napewno smakowało Ale ja mam już taką tentencję że do prawie każdego daniu i napewno po każdym daniu mogłabym zjeśc coś słodkiego
cremebrule
a zona mojego meza wie ze co by nie ugotowala, jak poda to z pomidorem albo poleje keczupem czy sosem pomidorowym, to zostanie to na pewno zjedzone
Bahus
Przy tej potrawie, mojego dziadka pączki ze śledziem "wysiadają"
Anusia
dobry
po prostu ochyda
Amberr8
OKurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Bahus