hmm... mi raz zaserwowano danie pod nazwą pizza z truskawkami i czekoladą - czyli na słodko. Można było sobie wybrać czekoladę białą lub czarną. Danie rdzennie brazylijskie... ciekawy smak... ))
Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
ja ostatnio robiłam śliwki suszone owinięte plasterkiem boczku jako koreczki na wykałaczkach troszkę podgrzane w piekarniku znajomi nawet zjedli mnie to smakuje
tak u niektórych to normalne więc schab ze śliwką, kaczkę w ananasach, gęś z jabłkami, śliwki do bigosu i banany z szynką na pewne rodzinne przyjęcia nie robię
Mi też to zaserwowano na domowym obiadku ale za pierwszym razem byłam zaskoczona
ja nie mogę się jednak przekonać do przepisów gdzie są połączenia owoców i mięs może na obiedzie u kogoś bym spróbowała ale w domu szkoda mi by było w razie paskudnego smaku wyrzucić tyle jedzenia
dobry spróbuj kotletów z piersi kurczaka w panierce z ananasem z puszki na kotleta jeden krążek mnie to zaskoczyło gdy mi to zaserwowano ale smakowało ok
heh, widzisz, a dla mnie to od dekady normalka, w sensie jeszcze w domu rodzinnym tak podawano, a zaznaczam, ze kuchnie mialem raczej prosta i tradycyjna
Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Obserwuj wątekOdp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
mediana
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Ann
mediana
hann
https://gotujmy.pl/sliwki-w-szlafroczkach-,przepisy,28460.html
yummy!
mediana
cremebrule
mediana
dobry
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
magdalennab
ja nie mogę się jednak przekonać do przepisów gdzie są połączenia owoców i mięs może na obiedzie u kogoś bym spróbowała ale w domu szkoda mi by było w razie paskudnego smaku wyrzucić tyle jedzenia
dobry
heh, widzisz, a dla mnie to od dekady normalka, w sensie jeszcze w domu rodzinnym tak podawano, a zaznaczam, ze kuchnie mialem raczej prosta i tradycyjna