Jest taka Pizza Hawaii tam sie miesza ananasa z szynka Ja lubie takie polaczenia. Uwielbiam tez borowki do gési lub kaczki, podane w polowce gruszki, lekko podgrzane... mniammmmmmmm Borowki zbieram sama w pobliskim lesie.. pychotka
ja też tak lubę bardzo lubię
Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
oo, to ciekawe... ja wiem ze niektorzy nie lubia owocow z miesem, sama mam takiego w domu, ale to nie znaczy ze to jest dziwne polaczenie, nie? jak dla mnie polaczenie jest naturalne wrecz
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
ale to nie sa raczej dziwne polaczenia, tylko powiedzialabym ze dosc klasyczne...
No tak niby klasyczne..jednak sa tacy ludzie, ktorzy krzywia sie na sam mysl, ze maja jesc owoce i mieso naraz..
Pamietam, jak mieszkalam jeszcze w Zabrzu.. to maz naszej sasiadki jadal po nockach..dziwne sniadanie: platki owsiane na mleku.. z wkrojona do nich surowa cebula..
A jedliście grochówkę z musztardą.Jak byłam mała( też około sto lat temu) to zawsze do talerza z zupą dodawałam ze dwie łyżeczki musztardy. Wyrosłam z tego. Dziś już tak nie lubię.
Jest taka Pizza Hawaii tam sie miesza ananasa z szynka Ja lubie takie polaczenia. Uwielbiam tez borowki do gési lub kaczki, podane w polowce gruszki, lekko podgrzane... mniammmmmmmm Borowki zbieram sama w pobliskim lesie.. pychotka
No to ja juz rozumiem skąd takie połączenia, bo w lubelskiem to sie tak jada... dla mnie to powszedni chleb.
Natomiast co do dziwnych połączeń, to dla mnie zawsze było dziwne ser żółty z dżemem i kiełbasa z ananasem. Ale podobno to dość powszechne i dopóki nie spróbowałam to nie wierzyłam. Teraz zaś już wiem. Dobre! Można jeść!
Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Obserwuj wątekOdp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
ptychu
Całe dzieciństwo się tym zażerałam. Dzisiaj nie wiem jak tak można.
MADZIALENKA
ja też tak lubę bardzo lubię
Glumanda
Wazne, zeby smakowalo
cremebrule
Glumanda
No tak niby klasyczne..jednak sa tacy ludzie, ktorzy krzywia sie na sam mysl, ze maja jesc owoce i mieso naraz..
Pamietam, jak mieszkalam jeszcze w Zabrzu.. to maz naszej sasiadki jadal po nockach..dziwne sniadanie: platki owsiane na mleku.. z wkrojona do nich surowa cebula..
cremebrule
Glumanda
Ann
Natomiast co do dziwnych połączeń, to dla mnie zawsze było dziwne ser żółty z dżemem i kiełbasa z ananasem. Ale podobno to dość powszechne i dopóki nie spróbowałam to nie wierzyłam. Teraz zaś już wiem. Dobre! Można jeść!
Glumanda
No kto wie?
To bylo w Lugowie, kolo Lublina... Lugowie..prze L jak Lozko..hahha