No to jak by komuś jeszcze się nudziło to może przećwiczy krokodylka ?
Za pieniądze, czy nie ale mi się podoba.A każdy sobie radzi, jak umie.I lepiej składać ręczniki za napiwek niż kraść, mordować czy sprzedawać narkotyki, prawda?
A mi się nie nudzi. Jak nie siedzę w kuchni i nie gotuję dla swojego faceta, to układam razem z nim puzzle
Fajne hobby! I problem nudy z głowy!
A ja mam urlop i się nie nudzę.A jak córka w niedzielę pojedzie na zimowisko to dopiero zacznę odpoczywać.A jak mi się znudzi to zrobię wielkie sprzątanie.
Nudzi Wam się ? To potrenujcie takie składanie ręczników .
Zdjęcie zrobiła kuzynka w swoim pokoju w hotelu w Egipcie .Boy za drobny napiwek układał co dzień cos nowego.
Mimozowate ciałko Buni - ,, mdłe i cierpiące " tzn jeszcze pozszywane do jutra .Po woli co raz lepiej - ważne , ze po operacji .
Buniu, z każdym dniem będzie tylko lepiej.
Zaraz po operacji człowiek jest osłabiony, więc póki co oszczędzaj się .
Nabierz sił i wymyślaj dla nas nowości.
Ja dziś planuję zrobić Flaczki z boczniaka wg. Twojego przepisu.Tylko muszę więcej drobiu do nich dać, bo mąż i ojciec to stworzenia mięsożerne i samymi grzybami to się raczej nie najedzą.Wygląda na zdjęciu apetyczne,i myślę że tak dobrze też będzie smakować.Kuruj się Buniu i powracaj do sił.
Nuda!!
Obserwuj wątekOdp: Nuda!!
Odp: Odp: Nuda!!
msewka
Za pieniądze, czy nie ale mi się podoba.A każdy sobie radzi, jak umie.I lepiej składać ręczniki za napiwek niż kraść, mordować czy sprzedawać narkotyki, prawda?
Odp: Nuda!!
Babciagramolka
msewka
Fajne hobby! I problem nudy z głowy!
A ja mam urlop i się nie nudzę.A jak córka w niedzielę pojedzie na zimowisko to dopiero zacznę odpoczywać.A jak mi się znudzi to zrobię wielkie sprzątanie.
glam89
Talelent ma się oczywiście tylko dla pieniędzy, ....
Faktycznie więcej nic nie trzeba mówić
Babciagramolka
Zdjęcie zrobiła kuzynka w swoim pokoju w hotelu w Egipcie .Boy za drobny napiwek układał co dzień cos nowego.
msewka
Buniu, z każdym dniem będzie tylko lepiej.
Zaraz po operacji człowiek jest osłabiony, więc póki co oszczędzaj się .
Nabierz sił i wymyślaj dla nas nowości.
Ja dziś planuję zrobić Flaczki z boczniaka wg. Twojego przepisu.Tylko muszę więcej drobiu do nich dać, bo mąż i ojciec to stworzenia mięsożerne i samymi grzybami to się raczej nie najedzą.Wygląda na zdjęciu apetyczne,i myślę że tak dobrze też będzie smakować.Kuruj się Buniu i powracaj do sił.
Babciagramolka