Kurczaczek, wszyscy tutaj jak widzę pochodzą z południa polski , tylko ja jedna z północy. Jestem rodowitą Krzyżaczką, mam męża, 11 letnią córkę i psa Labradora. Podobnie jak pusieczek2 jestem z zawodu krawcową, jednak po 8 latach pracy w tym zawodzie podciągnęłam swoje wykształcenie nieco wyżej i podjęłam pracę w banku. Lubię gotować i eksperymentować a zwłaszcza przy wypiekach Co do pająków to chyba jak każda tutaj kobieta czuję do nich wstręt. Lubię podróże dalekie i bliskie (a w ferie zawitam na Śląsk ) Pozdrawiam Wszystkich ciepło
Termar masz bardzo ciekawe ,przepisy i bardzo Ci za nie dziekuje.
Ja mieszkam juz ponad 19 lat za granica w UK i Japonii, jako ,ze bylam mloda gdy wyjechalam wiekszosc moich kulinarnych umijetnosci nabylam za granica.Na tej stronie ciesza mnie przepisy na potrawy ktore jadlam w Polsce ale juz zapomnialam lub nigdy nie znalam przepisu.Ciesze sie tez bardzo gdy ktos pomaga przystosowac przepisy na polski grunt.....Licze na owocna wspolprace.
Witajcie... dołączyła następna babcia, czyli ja.
Prawie od pięciu lat jestem emerytką
Mam kochaną rodzinę, tzn oprócz rodziców - kochanych staruszków, wspaniałego męża, 32 letnią córkę i dwóch wnuków - 3 letnich bliźniaków- strasznych rozrabiaków, których rozpieszczam - wszak od tego są przecież babcie..
A mieszkam w stolicy świętokrzyskiej ziemi... w Kielcach ...
Troche nas ostatnio przybylo,wiec postanowilam przypomniec ten watek,moze ktos bedzie chcial cos opowiedziec o sobie,a przy okazji moze znajdzie kogos ze swoich stron.Zapraszamy
Mam 2 dzieci 30 i 27 lat 2 wnuczat 11 i 6 lat.Od urodzenia mieszkam w Warszawie.Mam meza prowadzimy sklep warzywniczy.Raczej maz prowadzi ja zajmuje sie papierkami i oczywiscie finansami.Lubie czytac,i oczywiscie zajmowac sie wnuczkami.
Ulcia to Ty z moich stron rodzinnych jestes
Tak Anulka,a w Legionoeie mam kolezanke tylko nie wiem na jakiej ulicy mieszka
Mam 2 dzieci 30 i 27 lat 2 wnuczat 11 i 6 lat.Od urodzenia mieszkam w Warszawie.Mam meza prowadzimy sklep warzywniczy.Raczej maz prowadzi ja zajmuje sie papierkami i oczywiscie finansami.Lubie czytac,i oczywiscie zajmowac sie wnuczkami.
Poznajmy się
Obserwuj wątekOdp: Odp: Poznajmy się
Persik
nie ty jedna
Odp: Poznajmy się
gosiam990
Ja mieszkam juz ponad 19 lat za granica w UK i Japonii, jako ,ze bylam mloda gdy wyjechalam wiekszosc moich kulinarnych umijetnosci nabylam za granica.Na tej stronie ciesza mnie przepisy na potrawy ktore jadlam w Polsce ale juz zapomnialam lub nigdy nie znalam przepisu.Ciesze sie tez bardzo gdy ktos pomaga przystosowac przepisy na polski grunt.....Licze na owocna wspolprace.
Odp: Odp: Odp: Poznajmy się
Termar
Prawie od pięciu lat jestem emerytką
Mam kochaną rodzinę, tzn oprócz rodziców - kochanych staruszków, wspaniałego męża, 32 letnią córkę i dwóch wnuków - 3 letnich bliźniaków- strasznych rozrabiaków, których rozpieszczam - wszak od tego są przecież babcie..
A mieszkam w stolicy świętokrzyskiej ziemi... w Kielcach ...
Odp: Odp: Poznajmy się
misia53
Witaj BETII,myślę ,że miło nam będzie i gotować i pogadać zwłaszcza ,że jest tu kilka babć między innymi i ja więc będzie wspólny temat.
BETII
Anula
Odp: Odp: Odp: Poznajmy się
ulcia21
Tak Anulka,a w Legionoeie mam kolezanke tylko nie wiem na jakiej ulicy mieszka
Odp: Odp: Poznajmy się
Anula
Ulcia to Ty z moich stron rodzinnych jestes
ulcia21