smak jest bardzo stara przyprawą , dodawany jest do mięs troszkę tluściejszych poniewaz bardzo dobrze sprzyja trawieniu tak jak tymianek , można go dodawac do baraniny jak i dziczyzny , oczywiscie wszystkiego z umiarem na początku , musisz sprawadzić swoj smak.
mniejsza o gatunek ważne żeby to co mam było z właściwego a te octowce to swoją drogą są nieźle ekspansywne bez roundupa nie podchodź heheh. Najgorszy w tym wszystkim jest fakt ,że w sklepie nie ma nic z owcy więc kariera przyprawy jest mocno wątpliwa
przyprawy...
Obserwuj wątekOdp: przyprawy...
mediana
Odp: Odp: przyprawy...
jarek-energy
Odp: przyprawy...
cremebrule
Odp: przyprawy...
dają do tłustych mięs z tego co wiem i do sałatek bez mies również
Odp: przyprawy...
cremebrule
Odp: przyprawy...
mediana
Odp: przyprawy...
Odp: przyprawy...
Odp: przyprawy...
mediana
Odp: Odp: przyprawy...
cremebrule