przyprawy...

Obserwuj wątek

Odp: przyprawy...

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
tylko skąd wziąć baraninę albo dziczyznę

Odp: Odp: przyprawy...

jarek-energy
smak jest bardzo stara przyprawą , dodawany jest do mięs troszkę tluściejszych poniewaz bardzo dobrze sprzyja trawieniu tak jak tymianek , można go dodawac do baraniny jak i dziczyzny , oczywiscie wszystkiego z umiarem na początku , musisz sprawadzić swoj smak.

Odp: przyprawy...

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
o, to ciekawe moze byc

Odp: przyprawy...

cierpkawe, kwaśnawe,
dają do tłustych mięs z tego co wiem i do sałatek bez mies również

Odp: przyprawy...

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
moze sprobuj w ogole do jakiegos miesa... a do czego to jest podobne w smaku? znaczy jak juz otworzysz i sprobujesz...

Odp: przyprawy...

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
mniejsza o gatunek ważne żeby to co mam było z właściwego a te octowce to swoją drogą są nieźle ekspansywne bez roundupa nie podchodź heheh. Najgorszy w tym wszystkim jest fakt ,że w sklepie nie ma nic z owcy więc kariera przyprawy jest mocno wątpliwa

Odp: przyprawy...

a to octowiec, chyba lepiej nim nie przyprawiać
obrazek

Odp: przyprawy...

to jest suma z którego robią przyprawy
obrazek

Odp: przyprawy...

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
no niby tak w sumie to tak wygląda podobnie, jeszcze nie rozpakowałam może jutro zobaczę z bliska.

Odp: Odp: przyprawy...

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
sumak octowiec?

Odpowiedz na/ edytuj przyprawy...