Widziałem kiedyś tą rybę w słoiku natomiast nigdy nie kupowałem więc nie wiem czy faktycznie jest taka dobra jak piszesz. Cenowo brzmi okej,natomiast jeżeli ktoś jeszcze próbował to czekam na opinie.
To ja inaczej,choć ze słoika...czasami przyznam, że kupujemy. Pikantna makrela albo ryba po grecku w takich słoikach SEKO - prawdziwy, domowy smak. I ogromne kawałki ryb. Słoik ma chyba 280 g,ale nie pamiętam dokładnie. W każdym razie dorosły człowiek się najada za jakieś 6 zł. Nie wiem,czy za tę cenę zrobiłabym to sama...
ja przez przypadek stworzyłam kremowa zupę rybną. miała być ryba z kawałkami mintaja, ale się zagapiłam i mintaj mi sie rozgotował w bulionie, więc energicznie rozmieszałam go łyżką, dodałam śmietanę i podałam z makaronem ryzowym. dawnio nie jadlam tak dobrej zupy i w ogole nie było czuć że to zupa rybna
bardzo lubie tez bulion z warzywami i kawąłkami szczupaka
A tak na poważnie - najbardziej humanitarny sposób jaki znam to włożyć rybę do woreczka i na kilkanaście minut do zamrażalnika . Zaśnie - a nie zdąży zamarznąć .Spokojnie możemy wyjąć i sprawiać.
Ryba inaczej
Obserwuj wątekOdp: Ryba inaczej
SuperInterior_pl
Odp: Ryba inaczej
Ania1982
Odp: Ryba inaczej
sakura
bardzo lubie tez bulion z warzywami i kawąłkami szczupaka
Odp: Ryba inaczej
Odp: Ryba inaczej
A. L.
Na moim blogu znajdziecie fajne i proste przepisy.
Wszystkie były wykonane i potwierdzam ich pyszny smak!
http://wszystkookulinariach.blogspot.com
ZAPRASZAM SERDECZNIE!
CODZIENNIE NOWE PRZEPISY :-)
Odp: Odp: Odp: Ryba inaczej
Bahus
Wcale nie usypiam jednocześnie parę ryb.
Odp: Odp: Ryba inaczej
Henia
No i to jest to! Zaczynasz pewnie z tydzień przed Wigilią, bo pewnie usypiasz więcej niż jedną.
Odp: Ryba inaczej
Bahus
Odp: Ryba inaczej
Babciagramolka
Odp: Ryba inaczej
Bahus