Ostatnio wciąż poszukuję nowych przepisów na rybę, jakoś nie mam jej nigdy dość Jem rybę nawet trzy razy w tygodniu i poza klasycznymi potrawami odkryłam niedawno taki niesamowity przepis na blogu Dilmah - http://www.klub.dilmah.pl/blog/entry/maghrebski-halibut-nie-jesienny/ Bardzo mnie zaintrygował, bo nigdy nie sądziłam, że można dodawać herbaty do gotowania, ale efekt przeszedł moje najśmielsze marzenia! Może i Wy macie jakieś zupełnie niestandardowe przepisy na rybę i zechcecie się nimi podzielić?
Nie wiem czy mam racje ale chyba pdawanie linkow do innych serwisow jest zabronione regulaminem
Ostatnio wciąż poszukuję nowych przepisów na rybę, jakoś nie mam jej nigdy dość Jem rybę nawet trzy razy w tygodniu i poza klasycznymi potrawami odkryłam niedawno taki niesamowity przepis na blogu Dilmah - http://www.klub.dilmah.pl/blog/entry/maghrebski-halibut-nie-jesienny/ Bardzo mnie zaintrygował, bo nigdy nie sądziłam, że można dodawać herbaty do gotowania, ale efekt przeszedł moje najśmielsze marzenia! Może i Wy macie jakieś zupełnie niestandardowe przepisy na rybę i zechcecie się nimi podzielić?
Popatrz w moich przepisach- znajdziesz i takie w marynacie z herbaty i w lawendzie , miodzie , marynatach owocowych , japońskim sosie Teriyaki - różne .A herbata jes rzeczywiście doskonała jako dosmaczacz ryby.
Ostatnio wciąż poszukuję nowych przepisów na rybę, jakoś nie mam jej nigdy dość Jem rybę nawet trzy razy w tygodniu i poza klasycznymi potrawami odkryłam niedawno taki niesamowity przepis na blogu Dilmah - http://www.klub.dilmah.pl/blog/entry/maghrebski-halibut-nie-jesienny/ Bardzo mnie zaintrygował, bo nigdy nie sądziłam, że można dodawać herbaty do gotowania, ale efekt przeszedł moje najśmielsze marzenia! Może i Wy macie jakieś zupełnie niestandardowe przepisy na rybę i zechcecie się nimi podzielić?
Ryba inaczej
Obserwuj wątekOdp: Ryba inaczej
Nie wiem czy mam racje ale chyba pdawanie linkow do innych serwisow jest zabronione regulaminem
Odp: Ryba inaczej
Babciagramolka
Popatrz w moich przepisach- znajdziesz i takie w marynacie z herbaty i w lawendzie , miodzie , marynatach owocowych , japońskim sosie Teriyaki - różne .A herbata jes rzeczywiście doskonała jako dosmaczacz ryby.
Ryba inaczej
Avocado