urząd pracy dał mi tylko papiery o staranie się o dotacje. więc wybrałam się do doradcy podatkowego.. któey mniej więcej wytłumaczył mi co i jak będę opłacać i wogóle. więc tu pytanie jak dokłądnie napisąc biznes plan czy ktoś wie jakie śa wydatki takie typowo do sklepu internetowego
W takim razie koniecznie daj znać jak będziesz już po wizycie ze szczegółami co Ci powiedzieli. Akurat mamy spore doświadczenia jeżeli chodzi o prowadzenie sklepu internetowego więc chętnie pomożemy i doradzimy na forum
wybieram sie własnie w tyg do mojego ukochanego urzedu pracy. napewno skorzystam z waszych rad. Jestem bardzo wdzieczna za rady.
Napewno napisze co i jak mi powiedza .
Jeżeli jesteś zarejestrowana w Urzędzie Pracy, to umów się na rozmowę z doradcą zawodowym, na pewno pomoże Ci jak założyć działalność, napisać biznesplan. Zorientuj się też w UP może mają jakieś środki na dofinansowanie pierwszej działalności. Powodzenia
Wiem że łatwo nie będzie. I mówiąc szczerze to boje się wystawiać od tak rzeczy bo dużo o tym czytałam i us bardzo dokładnie sprawdzają takie sklepy, a nie chce miec problemów z urzędami. Wybiore się do urzędów aby ktoś mi to dokładnie wytłumaczył. Oby przez dwa lata nie być na minusie zawsze można zamknąć interes.
Wiem że łatwo nie będzie. I mówiąc szczerze to boje się wystawiać od tak rzeczy bo dużo o tym czytałam i us bardzo dokładnie sprawdzają takie sklepy, a nie chce miec problemów z urzędami. Wybiore się do urzędów aby ktoś mi to dokładnie wytłumaczył. Oby przez dwa lata nie być na minusie zawsze można zamknąć interes.
sklep internetowy
Obserwuj wątekOdp: sklep internetowy
gosiapiotrek23
Odp: sklep internetowy
momo
Mam pytanie. Czy ktoś robił zakupy przez www.lokalnyrolnik.pl?
Jak to działa, jak się sprawdza?
gosiapiotrek23
WinoToskanii_pl
gosiapiotrek23
Napewno napisze co i jak mi powiedza .
Odp: Odp: sklep internetowy
Noruas
To dobry pomysł, popieram!