sklep internetowy

Obserwuj wątek

Odp: sklep internetowy

gosiapiotrek23
urząd pracy dał mi tylko papiery o staranie się o dotacje. więc wybrałam się do doradcy podatkowego.. któey mniej więcej wytłumaczył mi co i jak będę opłacać i wogóle. więc tu pytanie jak dokłądnie napisąc biznes plan czy ktoś wie jakie śa wydatki takie typowo do sklepu internetowego

momo
  • momo

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Witam,
Mam pytanie. Czy ktoś robił zakupy przez www.lokalnyrolnik.pl?
Jak to działa, jak się sprawdza?

gosiapiotrek23
dzieki bardzo napewno skorzystam z waszych rad. a tak wogóle dużo zamawiacie odzieży butów i biżuterii na allegro ?

WinoToskanii_pl
W takim razie koniecznie daj znać jak będziesz już po wizycie ze szczegółami co Ci powiedzieli. Akurat mamy spore doświadczenia jeżeli chodzi o prowadzenie sklepu internetowego więc chętnie pomożemy i doradzimy na forum

gosiapiotrek23
wybieram sie własnie w tyg do mojego ukochanego urzedu pracy. napewno skorzystam z waszych rad. Jestem bardzo wdzieczna za rady.
Napewno napisze co i jak mi powiedza .

Odp: Odp: sklep internetowy

Noruas
  • Noruas

• Przepisy: 549
  • Artykuły: 40
Powinni jeszcze mieć, bo chyba w tym roku lub poprzednim było "rozdanie".
To dobry pomysł, popieram!

anemon
  • anemon

• Przepisy: 693
  • Artykuły: 3
Jeżeli jesteś zarejestrowana w Urzędzie Pracy, to umów się na rozmowę z doradcą zawodowym, na pewno pomoże Ci jak założyć działalność, napisać biznesplan. Zorientuj się też w UP może mają jakieś środki na dofinansowanie pierwszej działalności. Powodzenia

gosiapiotrek23
Napewno dam znać he

Odp: Odp: sklep internetowy

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
gosiapiotrek23 napisał(a):

Wiem że łatwo nie będzie. I mówiąc szczerze to boje się wystawiać od tak rzeczy bo dużo o tym czytałam i us bardzo dokładnie sprawdzają takie sklepy, a nie chce miec problemów z urzędami. Wybiore się do urzędów aby ktoś mi to dokładnie wytłumaczył. Oby przez dwa lata nie być na minusie zawsze można zamknąć interes.

Daj znać Gosiu, czego sie dowiedziałaś

gosiapiotrek23
Wiem że łatwo nie będzie. I mówiąc szczerze to boje się wystawiać od tak rzeczy bo dużo o tym czytałam i us bardzo dokładnie sprawdzają takie sklepy, a nie chce miec problemów z urzędami. Wybiore się do urzędów aby ktoś mi to dokładnie wytłumaczył. Oby przez dwa lata nie być na minusie zawsze można zamknąć interes.

Odpowiedz na/ edytuj sklep internetowy