Z Twoim talentem i doświadczeniem czeka Cię wiele mega interesujących doświadczeń zawodowych.
Życzę Ci, żeby wśród Twoich nowych współpracowników znalazł się ktoś, kto chętnie będzie Cię częstował ciasteczkami i będzie miał zawsze ich zapas w szufladzie na czarną godzinę
Całusy!
Dziękuję
Zmiany, zmiany..... przyzwyczaiłam się.....bardzo, polubiłam....bardzo, ale cóż życie toczy się dalej....życzę powodzenia i dużo radości oraz abyś trafiała na ludzi życzliwych
Gorąco pozdrawiam
Ale się porobiło. Tak jak pisze Koper najpierw Cherry a teraz Ty. Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada na twej nowej drodze i życzę Ci tego z całego serca. Ale mimo to przykro jak ktoś, kto był z nami chociaż wirtualnie odchodzi. Wierzę, że twoja decyzja jest słuszne. Mam nadzieję, że to koniec niespodzianek i odejść.
Powodzenia Tit.
O kurcze, najpierw Cherry, teraz Tit, i to wszystko przez zmianę właściciela portalu? Jestem bardzo ciekawa w jakim kierunku idą zmiany na gotujmy.pl, trochę się nawet obawiam, czy nadal będzie nam po drodze. Mam tylko nadzieję, że kolejnym krokiem nie będzie rezygnacja z moderowania przepisów
Weszłam na stronę w 2009 r i od tego czasu zawsze Tit była .Kurcze - jak może być Gotujmy bez Ciebie ? Przyzwycziłam się, ze jak coś sie sypie to zawsze można do Ciebie napisać , poprosić o radę . Inni też byli/są -- ale jakoś głupio bez Ciebie .
Mam tylko nadzieję, że nie zerwiesz z nami kontaktu i bedziesz sie pojawiać jako użytkownik . Przecież gotujesz tak jak my - nie znikaj .
Nie wiem jakie masz plany i mam nadzieję , że warte tego by znikać z Gotujmy.pl .Powodzenia w nowym działaniu .Będziemy tęsknić
Nie lubię pożegnań Szkoda, że Cię tutaj nie będzie, w ogóle nie wyobrażam sobie, że Ciebie z nami nie będzie
Jednak mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze, dużo sukcesów i zadowolenia
Mam nadzieję, że czasem zajrzysz do nas i coś ugotujesz z naszych zbiorów
Tit, moja babcia powtarzała, "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" i mówiła "jakoś to będzie" i zawsze się sprawdzało
Życzę Tobie abyś poukładała sobie życie po swojemu, na nowo, wierzę że Ci się uda
Dziękuję za te pół roku naszej współpracy.
Trzymam kciuki i pozdrawiam...Magda
Tit się żegna
Obserwuj wątekOdp: Tit się żegna
Odp: Tit się żegna
delicja
Życzę Ci, żeby wśród Twoich nowych współpracowników znalazł się ktoś, kto chętnie będzie Cię częstował ciasteczkami i będzie miał zawsze ich zapas w szufladzie na czarną godzinę
Całusy!
Tit się żegna
Odp: Odp: Tit się żegna
misia14
Zmiany, zmiany..... przyzwyczaiłam się.....bardzo, polubiłam....bardzo, ale cóż życie toczy się dalej....życzę powodzenia i dużo radości oraz abyś trafiała na ludzi życzliwych
Gorąco pozdrawiam
zewa
Powodzenia Tit.
Koper
Powodzenia Tit
Babciagramolka
Mam tylko nadzieję, że nie zerwiesz z nami kontaktu i bedziesz sie pojawiać jako użytkownik . Przecież gotujesz tak jak my - nie znikaj .
Nie wiem jakie masz plany i mam nadzieję , że warte tego by znikać z Gotujmy.pl .Powodzenia w nowym działaniu .Będziemy tęsknić
mycha
Jednak mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze, dużo sukcesów i zadowolenia
Mam nadzieję, że czasem zajrzysz do nas i coś ugotujesz z naszych zbiorów
pozdrawiam serdecznie
zbysiowa
Życzę Tobie abyś poukładała sobie życie po swojemu, na nowo, wierzę że Ci się uda
Dziękuję za te pół roku naszej współpracy.
Trzymam kciuki i pozdrawiam...Magda
cukinia