Droga TiT! nie znam Cię osobiście, ale zdążyłam poznać przez ten rok i bardzo żałuję, ze odchodzisz, naprawdę, bez Ciebie gotujmy.pl to nie będzie to samo... Co to za dziwne zmiany? najpierw Cherry, teraz Ty... ech, mimo wszystko, mam nadzieję, że na nowej drodze życia będzie Ci się wiodło jak najlepiej i będziesz zadowolona no i odpoczniesz sobie od naszych narzekań smutno tu będzie bez Ciebie, wracaj czasemmm
Kochana Tit nie mówię "żegnaj',mówię "do widzenia".Mam nadzieję,że będziesz tu do nas zaglądać.Ja tak jak wszyscy przyzwyczaiłam się,że tu jesteś i jakoś smutno mi się zrobiło na wieść ,że odchodzisz. Powodzenia
zmieniono 1 raz (ostatnio 28 wrz 2012 21:10 przez yola)
Tit,
Wszystkiego dobrego, aby droga była jak najbardziej prosta, a jak już skręci niech na jej końcu czeka słońce.
Uśmiechu jak rogalik
Pozdrawiam i fajnie było choć wirtualnie Cię poznać.
Nie żegnaj ale do "zobaczenia"
Wpadnij do nas od czasu do czasu
Przekazałam Twoje pozdrowienia mojemu maleńkiemu kotkowi, którym nie zdążyłam się jeszcze na portalu pochwalić
A tak na poważnie: życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i oczywiście nie tracę nadziei, że nie opuszczasz nas tak definitywnie. Zaglądaj tutaj często i nie pozwól nam za bardzo za sobą zatęsknić
Tit się żegna
Obserwuj wątekOdp: Tit się żegna
Bahus
Odp: Tit się żegna
Natala1210
dża
cris
MagdaMM
Trzymaj sie cieplutko i nie zapominaj o nas
olmanka
iziona
kasperki2
Wszystkiego dobrego, aby droga była jak najbardziej prosta, a jak już skręci niech na jej końcu czeka słońce.
Uśmiechu jak rogalik
Pozdrawiam i fajnie było choć wirtualnie Cię poznać.
Nie żegnaj ale do "zobaczenia"
Wpadnij do nas od czasu do czasu
edytaha
A tak na poważnie: życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i oczywiście nie tracę nadziei, że nie opuszczasz nas tak definitywnie. Zaglądaj tutaj często i nie pozwól nam za bardzo za sobą zatęsknić