jeeeeej u mnie nie bedzie pączków bo mam zamiar od samego rana włóczyć sie po lekarzach... :/ tak wyszlo .. ale moze to i lepiej , nie bedzie obżarstwa .. oby tylko zdrowie bylo .. ych
Odp: Odp: Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
Pojutrze Tłusty Czwartek, powiedzcie ile zamierzacie w tym roku "pożreć" pączków, faworków... ja właśnie oglądam zdjęcia smakowitych, polanych lukrem... i chyba nie wytrzymam do czwartku
Ile wejdzie! I nie ważne, że cukrzyca, że nie wolno... Zrobię to szybko i już! A swoją drogą, czemu pączki najlepiej smakują w Tłusty Czwartek?
Pączki no może będzie 1 na moim koncie ale za to mam ochotę na faworki według przepisu mojej mamy (ale cwana bestia nie chce mi go dać )może coś wykombinuje.
Pojutrze Tłusty Czwartek, powiedzcie ile zamierzacie w tym roku "pożreć" pączków, faworków... ja właśnie oglądam zdjęcia smakowitych, polanych lukrem... i chyba nie wytrzymam do czwartku
Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
Obserwuj wątekOdp: Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
mirkakropka
Odp: Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
luna19
Odp: Odp: Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
czekoladka_m
Henia
Ile wejdzie! I nie ważne, że cukrzyca, że nie wolno... Zrobię to szybko i już! A swoją drogą, czemu pączki najlepiej smakują w Tłusty Czwartek?
margolata
Tłusty Czwartek - ile zjecie pączków? :)
cherry