A ja wracam do Super Przepisów . Trochę sie pogubiłam z tą kategorią . Od razu się przyznaję , ze jestem bardzo oszczędna w nominowaniu do tej kategorii i być może robię tym ,, wilczą przysługę " wstawiającym na moich dyżurach . Prawda jest taka , że zakładałam iż w tej kategorii będą tylko takie na prawdę Super przepisy - i nawet jeśli będą to w kółko przepisy 10-20 osób to nikt nie będzie miał o to żale bo przecież czasem szukamy właśnie czegoś z górnej półki . Wykonanie , zdjęcie ,opis , wyjątkowość potrawy - tego szukam w super przepisach .
Przykro mi ale jak jest ich już ponad 1000 to jak dla mnie coś jest nie tak .
Znów trzeba w nich szukać w setkach dobrych ale nie Super . Super to Super . Kluski Pyzy są super a łosoś kogoś innego czy tort nie ( Sorry Izuniu że posiłkuje sie twoją osobą ale akurat w oczach mam te twoje leniwe kwiatuszki ) .
No pomarudziłam sobie . i nadal będę nominować do Super Przepisu tylko te genialne
Dziękuję uffffffff już myślałam, że naprawdę coś narozrabiałam niechcący
Przepis edytuję po południu, poczekam aż mięsko odejdzie, bo wyjęłam je z zamrażalnika i zrobię świeże zdjątko
pozdrawiam i dziękuję
Milena
Witajcie,
mam pytanie.
Dziś dodałam przepis, otrzymałam za ten przepis 20 punktów i został on usunięty za naruszenie regulaminu
A mogłabym znać powód? Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało
link:
https://gotujmy.pl/mieso-na-kanapke-,przepisy,137532.html#comments
pozdrawiam
Milena
Oj to chyba moja wina bo ja mam dyżur - nie tak kliknęłam - tak mi się wydaje . Ptrzepraszam . Mam jeszcze tylko prośbę - edytuj przepis bo wstawiłaś jako zdjęcie główne miesko w rękawie do pieczenia wsadzane do piekarnika a powinno być już upieczone a to jako następne . Nie może być wstawione zdjęcie z etapów przygotowania jako główne ( nawet kilka plasterków miesa upieczonego może być jako główne )
Witajcie,
mam pytanie.
Dziś dodałam przepis, otrzymałam za ten przepis 20 punktów i został on usunięty za naruszenie regulaminu
link:
myślę, że każdy z nas odbiera wartość przepisu subiektywnie i to normalne - przecież nasze własne są najlepsze
Ja pytałam raczej o to czy są gdzieś zapisane jakiś reguły co do takich mianowań bo jakiś czas mnie tu ni było i nie jestem na bieżąco. Jak dostanę takie wyróżnienie to będzie mi bardzo miło, że komuś się podoba moje "dzieło" a jak nie to trudno - popłaczę sobie cichutko w kąciku....
Iza, też nieraz mi się czasami wydaje, że dałam super przepis i przechodzi on bez echa Trochę ich mam ale ostatnio jakby nie były zauważane. Ale to jest pewnie moja subiektywna ocena.
Pyza, ja już się przyzwyczaiłam, że właściwie wciąż te same osoby dostają SP. Czasem ktoś daje fajny przepis na coś ciekawego i wymyślnego a na głównej wisi...bigos.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: przepisy
evita0007
No właśnie.Albo moje róznorakie roladki hihihih
Odp: przepisy
darmiona
Babciagramolka
Przykro mi ale jak jest ich już ponad 1000 to jak dla mnie coś jest nie tak .
Znów trzeba w nich szukać w setkach dobrych ale nie Super . Super to Super . Kluski Pyzy są super a łosoś kogoś innego czy tort nie ( Sorry Izuniu że posiłkuje sie twoją osobą ale akurat w oczach mam te twoje leniwe kwiatuszki ) .
No pomarudziłam sobie .
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: przepisy
little_black22
Przepis edytuję po południu, poczekam aż mięsko odejdzie, bo wyjęłam je z zamrażalnika i zrobię świeże zdjątko
pozdrawiam i dziękuję
Milena
Odp: Odp: Odp: Odp: przepisy
Babciagramolka
Oj to chyba moja wina bo ja mam dyżur - nie tak kliknęłam - tak mi się wydaje . Ptrzepraszam . Mam jeszcze tylko prośbę - edytuj przepis bo wstawiłaś jako zdjęcie główne miesko w rękawie do pieczenia wsadzane do piekarnika a powinno być już upieczone a to jako następne . Nie może być wstawione zdjęcie z etapów przygotowania jako główne ( nawet kilka plasterków miesa upieczonego może być jako główne )
darmiona
Odp: Odp: Odp: przepisy
little_black22
mam pytanie.
link:
pozdrawiam
Milena
Odp: Odp: przepisy
Pyza
Ja pytałam raczej o to czy są gdzieś zapisane jakiś reguły co do takich mianowań bo jakiś czas mnie tu ni było i nie jestem na bieżąco. Jak dostanę takie wyróżnienie to będzie mi bardzo miło, że komuś się podoba moje "dzieło" a jak nie to trudno - popłaczę sobie cichutko w kąciku....
p.jola1
darmiona