Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: przepisy

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
darmiona napisał(a):

I bardzo dobrze, Buniu. To chyba tez powinno być jakoś ujednolicone - dlaczego w super przepisach są zwykłe naleśniki a np. mój dorsz w winie nie?:-)

No właśnie.Albo moje róznorakie roladki hihihih

Odp: przepisy

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
I bardzo dobrze, Buniu. To chyba tez powinno być jakoś ujednolicone - dlaczego w super przepisach są zwykłe naleśniki a np. mój dorsz w winie nie?:-)

Babciagramolka
A ja wracam do Super Przepisów . Trochę sie pogubiłam z tą kategorią . Od razu się przyznaję , ze jestem bardzo oszczędna w nominowaniu do tej kategorii i być może robię tym ,, wilczą przysługę " wstawiającym na moich dyżurach . Prawda jest taka , że zakładałam iż w tej kategorii będą tylko takie na prawdę Super przepisy - i nawet jeśli będą to w kółko przepisy 10-20 osób to nikt nie będzie miał o to żale bo przecież czasem szukamy właśnie czegoś z górnej półki . Wykonanie , zdjęcie ,opis , wyjątkowość potrawy - tego szukam w super przepisach .
Przykro mi ale jak jest ich już ponad 1000 to jak dla mnie coś jest nie tak .
Znów trzeba w nich szukać w setkach dobrych ale nie Super . Super to Super . Kluski Pyzy są super a łosoś kogoś innego czy tort nie ( Sorry Izuniu że posiłkuje sie twoją osobą ale akurat w oczach mam te twoje leniwe kwiatuszki ) .

No pomarudziłam sobie . i nadal będę nominować do Super Przepisu tylko te genialne

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: przepisy

little_black22
Dziękuję uffffffff już myślałam, że naprawdę coś narozrabiałam niechcący
Przepis edytuję po południu, poczekam aż mięsko odejdzie, bo wyjęłam je z zamrażalnika i zrobię świeże zdjątko
pozdrawiam i dziękuję
Milena

Odp: Odp: Odp: Odp: przepisy

Babciagramolka
little_black22 napisał(a):

Witajcie,
mam pytanie.
Dziś dodałam przepis, otrzymałam za ten przepis 20 punktów i został on usunięty za naruszenie regulaminu
A mogłabym znać powód? Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało
link:
https://gotujmy.pl/mieso-na-kanapke-,przepisy,137532.html#comments

pozdrawiam
Milena

Oj to chyba moja wina bo ja mam dyżur - nie tak kliknęłam - tak mi się wydaje . Ptrzepraszam . Mam jeszcze tylko prośbę - edytuj przepis bo wstawiłaś jako zdjęcie główne miesko w rękawie do pieczenia wsadzane do piekarnika a powinno być już upieczone a to jako następne . Nie może być wstawione zdjęcie z etapów przygotowania jako główne ( nawet kilka plasterków miesa upieczonego może być jako główne )

darmiona
  • darmiona

Pyza z tego, co wiem to nie ma żadnego regulaminu, moderatorzy zgłaszają kandydatury

Odp: Odp: Odp: przepisy

little_black22
Witajcie,
mam pytanie.
Dziś dodałam przepis, otrzymałam za ten przepis 20 punktów i został on usunięty za naruszenie regulaminu
A mogłabym znać powód? Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało
link:
https://gotujmy.pl/mieso-na-kanapke-,przepisy,137532.html#comments

pozdrawiam
Milena

Odp: Odp: przepisy

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
myślę, że każdy z nas odbiera wartość przepisu subiektywnie i to normalne - przecież nasze własne są najlepsze

Ja pytałam raczej o to czy są gdzieś zapisane jakiś reguły co do takich mianowań bo jakiś czas mnie tu ni było i nie jestem na bieżąco. Jak dostanę takie wyróżnienie to będzie mi bardzo miło, że komuś się podoba moje "dzieło" a jak nie to trudno - popłaczę sobie cichutko w kąciku....

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Iza, też nieraz mi się czasami wydaje, że dałam super przepis i przechodzi on bez echa Trochę ich mam ale ostatnio jakby nie były zauważane. Ale to jest pewnie moja subiektywna ocena.

darmiona
  • darmiona

Pyza, ja już się przyzwyczaiłam, że właściwie wciąż te same osoby dostają SP. Czasem ktoś daje fajny przepis na coś ciekawego i wymyślnego a na głównej wisi...bigos.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy