Ja mam problem ze wstawieniem przepisów,nie mogę wstawić w google chrome,operze,firefox......dałam sobie spokój na jakiś czas ale widzę,ze nic się nie zmnieniło.Może ja mam jakąś blokadę w tym wstawianiu?
Halo,halo.
To znowu ja czy mogę prosić o odpowiedź?
Ja mam problem ze wstawieniem przepisów,nie mogę wstawić w google chrome,operze,firefox......dałam sobie spokój na jakiś czas ale widzę,ze nic się nie zmnieniło.Może ja mam jakąś blokadę w tym wstawianiu?
ja tak mam z zamawianiem nagród, napisałam 3 dni temu do osoby która się tym zajmuje i nic
probowalam edytowac przepis i dodac opis zdjec.Opis zrobilam, zatwierdzilam edycje i po ponownym wejsciu na dany przepis opis sie nie pojawia.Teraz i tak juz chyba jest za pozno z opisami bo nie przyznadza mi punktow bo minelo ponad 24 h od dodania przepisow.Szkoda, bo troche punktow stracilam((
Nic nie jest za późno. Edytuj . Jak się przepis ukarze po edycji napisz do Tit z prośbą o doliczenie punktów podając link do przepisu i opisując całą sytuację - Admin może Ci punkty doliczyć .
probowalam edytowac przepis i dodac opis zdjec.Opis zrobilam, zatwierdzilam edycje i po ponownym wejsciu na dany przepis opis sie nie pojawia.Teraz i tak juz chyba jest za pozno z opisami bo nie przyznadza mi punktow bo minelo ponad 24 h od dodania przepisow.Szkoda, bo troche punktow stracilam((
Pod zdjęciami nie ma opisów temu nie masz przyznanych punktów. Napisz jakie chcesz mieć pod nimi opisy to je tam wstawię, albo sama edytuj przepis i dodaj opisy.
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 lut 2012 23:14 przez misia5)
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: W sprawie superprzepisów
Netka
Halo,halo.
To znowu ja czy mogę prosić o odpowiedź?
Odp: Odp: W sprawie superprzepisów
agabi22
ja tak mam z zamawianiem nagród, napisałam 3 dni temu do osoby która się tym zajmuje i nic
Odp: W sprawie superprzepisów
Netka
Odp: Odp: Odp: Odp: W sprawie superprzepisów
agabi22
Moderuję cały czas, właśnie zauważyłam że ktoś pomaga.
Odp: Odp: Odp: W sprawie superprzepisów
Odp: Odp: W sprawie superprzepisów
agabi22
napisz do kołczu, On zajmuję się poradami.
Odp: W sprawie superprzepisów
junette
Odp: Odp: Odp: odp
Babciagramolka
Nic nie jest za późno. Edytuj . Jak się przepis ukarze po edycji napisz do Tit z prośbą o doliczenie punktów podając link do przepisu i opisując całą sytuację - Admin może Ci punkty doliczyć .
Odp: Odp: odp
lucyna19
Odp: odp
misia5