Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: W sprawie superprzepisów

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
Netka napisał(a):

Ja mam problem ze wstawieniem przepisów,nie mogę wstawić w google chrome,operze,firefox......dałam sobie spokój na jakiś czas ale widzę,ze nic się nie zmnieniło.Może ja mam jakąś blokadę w tym wstawianiu?

Halo,halo.
To znowu ja czy mogę prosić o odpowiedź?

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
Netka napisał(a):

Ja mam problem ze wstawieniem przepisów,nie mogę wstawić w google chrome,operze,firefox......dałam sobie spokój na jakiś czas ale widzę,ze nic się nie zmnieniło.Może ja mam jakąś blokadę w tym wstawianiu?

ja tak mam z zamawianiem nagród, napisałam 3 dni temu do osoby która się tym zajmuje i nic

Odp: W sprawie superprzepisów

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408

Odp: Odp: Odp: Odp: W sprawie superprzepisów

agabi22
  • agabi22

Tit napisał(a):

Agabi22 - czy masz jakiś problem z moderowaniem, bo jest kilkadziesiąt niezmoderowanych przepisów?

Moderuję cały czas, właśnie zauważyłam że ktoś pomaga.

Odp: Odp: Odp: W sprawie superprzepisów

Agabi22 - czy masz jakiś problem z moderowaniem, bo jest kilkadziesiąt niezmoderowanych przepisów?

agabi22
  • agabi22

junette napisał(a):

2 dni temu dodałam poradę i jeszcze się nie ukazała

napisz do kołczu, On zajmuję się poradami.

Odp: W sprawie superprzepisów

junette
  • junette

• Przepisy: 54
  • Artykuły: 1
2 dni temu dodałam poradę i jeszcze się nie ukazała

Odp: Odp: Odp: odp

Babciagramolka
lucyna19 napisał(a):

probowalam edytowac przepis i dodac opis zdjec.Opis zrobilam, zatwierdzilam edycje i po ponownym wejsciu na dany przepis opis sie nie pojawia.Teraz i tak juz chyba jest za pozno z opisami bo nie przyznadza mi punktow bo minelo ponad 24 h od dodania przepisow.Szkoda, bo troche punktow stracilam((

Nic nie jest za późno. Edytuj . Jak się przepis ukarze po edycji napisz do Tit z prośbą o doliczenie punktów podając link do przepisu i opisując całą sytuację - Admin może Ci punkty doliczyć .

Odp: Odp: odp

lucyna19
  • lucyna19

• Przepisy: 83
probowalam edytowac przepis i dodac opis zdjec.Opis zrobilam, zatwierdzilam edycje i po ponownym wejsciu na dany przepis opis sie nie pojawia.Teraz i tak juz chyba jest za pozno z opisami bo nie przyznadza mi punktow bo minelo ponad 24 h od dodania przepisow.Szkoda, bo troche punktow stracilam((

Odp: odp

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
Pod zdjęciami nie ma opisów temu nie masz przyznanych punktów. Napisz jakie chcesz mieć pod nimi opisy to je tam wstawię, albo sama edytuj przepis i dodaj opisy.

zmieniono 1 raz (ostatnio 25 lut 2012 23:14 przez misia5)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy