Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

Wiola19
  • Wiola19

• Przepisy: 3
  • Artykuły: 13
A moje porady po prostu zniknęły, po tym jak przez kilka dni nie zostały sprawdzone... Nie dostałam żadnych punktów, ani informacji co się z nimi wydarzyło. Poświęciłam na nie trochę czasu, więc miło by było wcześniej ostrzegać o możliwych niedogodnościach. W takim wypadku zrobiłabym kopie swoich artykułów, a obawiam się, że niestety wszystkie przepadły. A było ich kilka, więc trochę się napracowałam

Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

Babciagramolka
Justine27 napisał(a):

Juz drugi przepis mam liczony za 20 pkt a tez jest ze zdjeciem co sie dzieje

To proste - nie opisujesz zdjęć więc system nie nalicza punktów .To się odbywa automatycznie .

Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
Juz drugi przepis mam liczony za 20 pkt a tez jest ze zdjeciem co sie dzieje

Pomyłka w przyznaniu punktów

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
  • Artykuły: 0
Witam
Dodałam wszystkie przepisy ze zdjęciami, a za grilowaną piers kurczaka nie uznano mi punktów za zdjęcie.

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
zewa napisał(a):

Dlaczego pod niektórymi przepisami nie można dodać komentarza ?

Też tak mam - trzeba poczekać do poniedziałku . Wiem , ze kiedyś już tak było .

Odp: Tu zgłaszamy problemy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Dlaczego pod niektórymi przepisami nie można dodać komentarza ?

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
"Znikające punkty" to muszę przyznać - moja wina. Robiłem trochę porządków ze starszymi poradami - dodawałem nowe zdjęcia i trochę zmieniałem co poniektórych rozkład tekstu - akapity itd.

Parę powtarzających się również "odkliknąłem".

Z góry wszystkich poszkodowanych przepraszam za zamieszanie ale w tych starych poradach jest sporo takich, które wymagały i wymagają poprawek. Na swoją obronę mam więc tylko tyle, że chciałem dobrze

W sprawie odebranych punktów proszę pisać do mnie, biorę to na siebie.

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale znowu mam 145 pkt. tylko ze to nie sa te ZABRANE. Wczoraj zostały zatwierdzone 2 moje porady co daje 40pkt. Dodam,ze mam jeszcze 10 oczekujących porad... Dlaczego zostały zaakceptowane akurat właśnie dwie? Stan pkt znowu taki sam, moze zrobione zoostalo to celowo,zebym sie nie doszukiwala? Prosze o jakies wyjasnienia w sprawie zabranych punktów. Jestem tu juz dosc dlugo i naprawde uwazalam ten portal za uczciwy....

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
robi się coraz ciekawiej

szpileczka
  • szpileczka

• Przepisy: 1249
  • Artykuły: 238

mitofri dołanczam się do Twojego pytania, mi dziś tez "znikneły" punkty i nie mam pojęcia z jakiego powodu.

mitofri napisał(a):

Witam,
mam takie pytanie...dziś rano miałam 145pkt. a teraz mam 105... co się stało z tymi 40pkt.? Nawet jesli zostały za coś odjęte to dlaczego nie otrzymalam zadnej wiadomości, żadnego wyjaśnienia...?

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy