A moje porady po prostu zniknęły, po tym jak przez kilka dni nie zostały sprawdzone... Nie dostałam żadnych punktów, ani informacji co się z nimi wydarzyło. Poświęciłam na nie trochę czasu, więc miło by było wcześniej ostrzegać o możliwych niedogodnościach. W takim wypadku zrobiłabym kopie swoich artykułów, a obawiam się, że niestety wszystkie przepadły. A było ich kilka, więc trochę się napracowałam
"Znikające punkty" to muszę przyznać - moja wina. Robiłem trochę porządków ze starszymi poradami - dodawałem nowe zdjęcia i trochę zmieniałem co poniektórych rozkład tekstu - akapity itd.
Parę powtarzających się również "odkliknąłem".
Z góry wszystkich poszkodowanych przepraszam za zamieszanie ale w tych starych poradach jest sporo takich, które wymagały i wymagają poprawek. Na swoją obronę mam więc tylko tyle, że chciałem dobrze
W sprawie odebranych punktów proszę pisać do mnie, biorę to na siebie.
Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale znowu mam 145 pkt. tylko ze to nie sa te ZABRANE. Wczoraj zostały zatwierdzone 2 moje porady co daje 40pkt. Dodam,ze mam jeszcze 10 oczekujących porad... Dlaczego zostały zaakceptowane akurat właśnie dwie? Stan pkt znowu taki sam, moze zrobione zoostalo to celowo,zebym sie nie doszukiwala? Prosze o jakies wyjasnienia w sprawie zabranych punktów. Jestem tu juz dosc dlugo i naprawde uwazalam ten portal za uczciwy....
mitofri dołanczam się do Twojego pytania, mi dziś tez "znikneły" punkty i nie mam pojęcia z jakiego powodu.
mitofri napisał(a):
Witam,
mam takie pytanie...dziś rano miałam 145pkt. a teraz mam 105... co się stało z tymi 40pkt.? Nawet jesli zostały za coś odjęte to dlaczego nie otrzymalam zadnej wiadomości, żadnego wyjaśnienia...?
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Pomyłka w przyznaniu punktów
Wiola19
Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów
Babciagramolka
To proste - nie opisujesz zdjęć więc system nie nalicza punktów .To się odbywa automatycznie .
Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów
Justine27
Pomyłka w przyznaniu punktów
Justine27
Dodałam wszystkie przepisy ze zdjęciami, a za grilowaną piers kurczaka nie uznano mi punktów za zdjęcie.
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka
Też tak mam - trzeba poczekać do poniedziałku . Wiem , ze kiedyś już tak było .
Odp: Tu zgłaszamy problemy
zewa
kołczu
Parę powtarzających się również "odkliknąłem".
Z góry wszystkich poszkodowanych przepraszam za zamieszanie ale w tych starych poradach jest sporo takich, które wymagały i wymagają poprawek. Na swoją obronę mam więc tylko tyle, że chciałem dobrze
W sprawie odebranych punktów proszę pisać do mnie, biorę to na siebie.
mitofri
Papaja
szpileczka
mitofri dołanczam się do Twojego pytania, mi dziś tez "znikneły" punkty i nie mam pojęcia z jakiego powodu.
mitofri napisał(a):