Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
Mysiunia napisał(a):

Nie mogę dodać zdjęc do przepisu - dlaczego? Ponadto stronka bardzo wolno się ładuje, pierwsza pozycja do dodania kategorii przepisu wogóle się nie ładuje, dopiero kolejne ale i tak wariują..

ja też mam dzisiaj problemy ze stroną, może coś informatycy "grzebią" a może przeładowanie fanów gotujmy.pl

Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

Mysiunia
  • Mysiunia

• Przepisy: 1806
  • Artykuły: 11
Nie mogę dodać zdjęc do przepisu - dlaczego? Ponadto stronka bardzo wolno się ładuje, pierwsza pozycja do dodania kategorii przepisu wogóle się nie ładuje, dopiero kolejne ale i tak wariują..

Odp: Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
agabi22 napisał(a):

zewa napisał(a):

Pytałam już o to, ale ponawiam pytanie.
Dlaczego nie do wszystkich przepisów można dodać komentarz

też się zastanawiam

Ja też

Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

agabi22
  • agabi22

zewa napisał(a):

też się zastanawiam

Odp: ....znikajace przepisy!

agabi22
  • agabi22

mitofri napisał(a):

mam takie pytanie.... Dzis dodalam 2 przepisy. Jeden zostal zaakceptowany, a drugi nie. I co wiecej zniknał z moich przepisow takze tak jakby nie zostal w ogole dodany! to juz druga taka sytuacja. Wczesniej myslalm, ze moze pomylilam sie w liczeniu ale teraz juz wiem ze nie! Prosze o jakies wyjasnienia...

wysłałam na priv wiadomość dlaczego przepis nie został zaakceptowany.
"Na początku przygotować shaker. Następnie połowy wypełnić go pokruszonymi kostkami lodu. Do tak przygotowanego wlać sok ananasowy, sok z cytryny, likier i wodę. Shaker energicznie potrząsać tak aby składniki dokładnie się połączyły. Następnie przelać napój do szerokich szklanek. Każdą szklankę udekorować plastrem ananasa. Zamiast ananasa można użyć także plasterki cytryny lub limonki.Polecam."
Ten przepis to "lanie wody" a nie przepis

....znikajace przepisy!

mitofri
  • mitofri

• Przepisy: 516
  • Artykuły: 387
mam takie pytanie.... Dzis dodalam 2 przepisy. Jeden zostal zaakceptowany, a drugi nie. I co wiecej zniknał z moich przepisow takze tak jakby nie zostal w ogole dodany! to juz druga taka sytuacja. Wczesniej myslalm, ze moze pomylilam sie w liczeniu ale teraz juz wiem ze nie! Prosze o jakies wyjasnienia...

Odp: Odp: Odp: Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

Babciagramolka
Justine27 napisał(a):

Zdjęcia które dodaje zawsze sa opisywane. Nie wiem dlaczego opis zniknal, jak moge wprowadzic poprawke. Druga sprawa jest taka ze za sos wegetarianski najpierw mialam naliczone poprawnie punkty 25 jak za przepis ze zdjeciem, a nastepnie punkty odjeto i zostalo 20.

Przykro mi ale w momencie wstawiania opisu nie było - zwróciłam uwagę bo sprawdzam zdjęcia i pomyślałam sobie że szkoda że nie są opisane . Trzeba zwracać uwagę bo jak się już po opisaniu chce np poprawić a na ą i kliknie żeby usunąć jedną literę to cały podpis znika i trzeba wpisywac od nowa . A dodać podpis można normalnie w ramach edycji .Tyle że punkty naliczą sie z opóźnieniem ( najlepiej upoimniec sie o nie na wszelki wypadek u Tit )

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
Babciagramolka napisał(a):

Justine27 napisał(a):

Juz drugi przepis mam liczony za 20 pkt a tez jest ze zdjeciem co sie dzieje

To proste - nie opisujesz zdjęć więc system nie nalicza punktów .To się odbywa automatycznie .

Witam ponownie
Sprawdziłam i edytowałam przepisy, od nowa dodalam zdjecia z opisem, mam nadzieje ze poprawki zostaną wprowadzone.

Odp: Pomyłka w przyznaniu punktów

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131

Justine27
  • Justine27

• Przepisy: 204
Zdjęcia które dodaje zawsze sa opisywane. Nie wiem dlaczego opis zniknal, jak moge wprowadzic poprawke. Druga sprawa jest taka ze za sos wegetarianski najpierw mialam naliczone poprawnie punkty 25 jak za przepis ze zdjeciem, a nastepnie punkty odjeto i zostalo 20.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy