Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
arunia napisał(a):

Ja tam zdjęcia robię telefonem ... bo po aparat mi sie do szafy iść nie chce ale dodaje swoje
A odnośnie plagiatów widziałem tu niemal w 99% przepisane przepisy z książki kucharskiej i nie o sam przepis mi chodzi bo wiadomo ze pewne dania sie robi podobnie a nawet bardzo bardzo podobnie ale sam opis masakra ja bym sie wstydził przepisac ale złoty ekspert nie

Gotować każdy może podobne potrawy tylko , że nie wolno kopiować cudzego tekstu opisującego procedurę przyrządzania potrawy .
Jeśli wiesz o jakiś przepisach przepisanych z książki to nie pisz ogólnikowo tylko podaj proszę na poczte Moderatorom o którego użytkownika chodzi i z jakiej książki kopiuje . Postaramy się tą książkę zdobyć i sprawdzić czy jest to plagiat czy indywidualne potraktowanie jakiejś potrawy .

Nie rzucaj hasła ktoś tu kopiuje ,, wiem ale nie powiem " - wiesz to podaj - nikt nie jest pod ochroną jeśli chodzi o plagiaty - kopiuje będzie mieć zablokowane przepisy i utraci punkty .Czekam na informację .

Odp: Tu zgłaszamy problemy

arunia
  • arunia

• Przepisy: 21
  • Artykuły: 0
Ja tam zdjęcia robię telefonem ... bo po aparat mi sie do szafy iść nie chce ale dodaje swoje
A odnośnie plagiatów widziałem tu niemal w 99% przepisane przepisy z książki kucharskiej i nie o sam przepis mi chodzi bo wiadomo ze pewne dania sie robi podobnie a nawet bardzo bardzo podobnie ale sam opis masakra ja bym sie wstydził przepisac ale złoty ekspert nie

Babciagramolka
A ja uprzejmie informuję wszystkich ,, zainteresowanych " , że rozgryzłam problem z wyszukiwaniem skąd kochani kopiarze dobierają sobie zdjęcia do przepisów .Z Nowym Rokiem będę pedantyczna w zwiazku z tym do bólu .

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
Babciagramolka napisał(a):

basia43 napisał(a):

dodałam przepis do konkursu ,jest w "moje" , ale nie widze zeby został dodany do konkursu czy cos zrobiłam nie tak,zaznaczyłam wszystko "Konkurs Rybka na Święta"świateczne i ryba ...kto mi napisze dlaczego go nie widze

Niestety nie ukarze się bo zdjęcie jest plagiatem ze strony http://www.russiansea.ru/useful/allaboutproducts/recepti_seld

nie było mnie tydzień i troszkę się za tym stęskniłam
plagiat i jeszcze się kłócą

Babciagramolka
basia43 napisał(a):

dodałam przepis do konkursu ,jest w "moje" , ale nie widze zeby został dodany do konkursu czy cos zrobiłam nie tak,zaznaczyłam wszystko "Konkurs Rybka na Święta"świateczne i ryba ...kto mi napisze dlaczego go nie widze

Niestety nie ukarze się bo zdjęcie jest plagiatem ze strony http://www.russiansea.ru/useful/allaboutproducts/recepti_seld

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
basia43 napisał(a):

Przepis musi zostać zatwierdzony przez moderatora. Dodałaś przepis o 3:30 a o tej porze my moderatorzy zazwyczaj śpimy

zmieniono 1 raz (ostatnio 31 gru 2011 09:05 przez misia5)

basia43
  • basia43

• Przepisy: 0

misia5
  • misia5

kuklik napisał(a):

Witam jestem tu nowa i dopiero rozgryzam tę stronę. Proszę o radę jak usunąć zdublowany przepis

Ja go usunę jak będę sprawdzała Twoje przepisy

kuklik
  • kuklik

• Przepisy: 5
Witam jestem tu nowa i dopiero rozgryzam tę stronę. Proszę o radę jak usunąć zdublowany przepis

Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

eli_555 napisał(a):

misia5 napisał(a):

eli_555 napisał(a):

Chciałam się dowiedzieć dlaczego nie dostałam 10 punktów za przepis "Kaczka z bakaliami Eli" lub "Bakaliowy indyk Eli" w kategorii "Mięsa świąteczne" ? Dodałam dwa przepisy na promowane mięsa a dostałam tylko 10 punktów.

Sprawdziłam. W panelu są zaznaczone jako premiowana kategoria. Może system nie naliczył punktów.

Już jest wszystko w porządku,są naliczone.

To super

Życzę miłego wieczorka

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy