Czy jest możliwość poprawienia własnego przepisu zaraz po jego zapisaniu, bo nie mogę nic takiego znaleźć? Nie dodałam wszystkich składników, a tu nic, żadnej opcji edycji nie widzę
przejs, tak się czasami dzieje, ale wystarczy odczekać kilka minut i już wszystko dobrze działa. Raz miałam też tak, że mimo komunikatu, że zapisanie się nie powiodło, to przepis miałam dodany i to, aż dwa razy. Wystarczy chwilę odczekać.
Mam problem z dodaniem przepisu. Jest to przepis z kilkoma zdjęciami. Mimo prawidlowego wpisania, po kliknięciu dodaj, długo pokazuje znaczek łączenia, po czym wyskakuje komunikat : Dodanie przepisu nie powiodło się" Ma ktoś też taki problem?
Edit:Udało się , ale dopiero po wklepaniu przepisu na innej przeglądarce. Do tej pory nie miałam takich problemów.Gdyby ktoś znał rozwiązanie , dlaczego tak się dzieje-dajcie znać. Pozdrawiam!
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2012 15:50 przez przejs)
Ja mam pytanie z innej beczki - jak mam zaprosić kogoś nowego? wchodzę w nagrody, punktacja, zaproś do serwisu i ,,, wyświetla mi się mój profil i dalej nie wiem co... proszę o opowiedź
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
Kathlyn
Odp: Tu zgłaszamy problemy
przejs
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
anemon
przejs
Edit:Udało się , ale dopiero po wklepaniu przepisu na innej przeglądarce. Do tej pory nie miałam takich problemów.Gdyby ktoś znał rozwiązanie , dlaczego tak się dzieje-dajcie znać. Pozdrawiam!
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Te zaproszone osoby muszą dodać przepisy dopiero wtedy dostaniesz punkty.
majkaaa
Babciagramolka
mammeza
bajtek
Faktycznie ...dodałam komentarz do najnowszego , następnego kompociku bez zdjęcia i jak do tej pory, nie pojawił się............. hmmm
edytaha