Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Kathlyn
  • Kathlyn

• Przepisy: 17
  • Artykuły: 0
Czy jest możliwość poprawienia własnego przepisu zaraz po jego zapisaniu, bo nie mogę nic takiego znaleźć? Nie dodałam wszystkich składników, a tu nic, żadnej opcji edycji nie widzę

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Dziękuję ci anemonku za odpowiedź- dobrze wiedzieć ,że wystarczy chwilkę cierpliwie poczekać. Pozdrawiam!

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

anemon
  • anemon

• Przepisy: 693
  • Artykuły: 3
przejs, tak się czasami dzieje, ale wystarczy odczekać kilka minut i już wszystko dobrze działa. Raz miałam też tak, że mimo komunikatu, że zapisanie się nie powiodło, to przepis miałam dodany i to, aż dwa razy. Wystarczy chwilę odczekać.

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Mam problem z dodaniem przepisu. Jest to przepis z kilkoma zdjęciami. Mimo prawidlowego wpisania, po kliknięciu dodaj, długo pokazuje znaczek łączenia, po czym wyskakuje komunikat : Dodanie przepisu nie powiodło się" Ma ktoś też taki problem?

Edit:Udało się , ale dopiero po wklepaniu przepisu na innej przeglądarce. Do tej pory nie miałam takich problemów.Gdyby ktoś znał rozwiązanie , dlaczego tak się dzieje-dajcie znać. Pozdrawiam!

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2012 15:50 przez przejs)

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
majkaaa napisał(a):

zaprosilam kilka osób i wiem ze sie zarejestrowały natomiast wirtuale nie zostały dodane,niewiem dlaczego.

Te zaproszone osoby muszą dodać przepisy dopiero wtedy dostaniesz punkty.

majkaaa
  • majkaaa

• Przepisy: 22
  • Artykuły: 1
zaprosilam kilka osób i wiem ze sie zarejestrowały natomiast wirtuale nie zostały dodane,niewiem dlaczego.

Babciagramolka
Może informatyk coś działa i dla tego niektóre funkcje szaleją

mammeza
  • mammeza

• Przepisy: 5
Ja mam pytanie z innej beczki - jak mam zaprosić kogoś nowego? wchodzę w nagrody, punktacja, zaproś do serwisu i ,,, wyświetla mi się mój profil i dalej nie wiem co... proszę o opowiedź

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
edytaha napisał(a):

Odnoszę wrażenie, że na stronie głównej nie pokazują się nowo wstawiane komentarze... A dokładniej nie pojawiają się komentarze do przepisów bez zdjęć

Faktycznie ...dodałam komentarz do najnowszego , następnego kompociku bez zdjęcia i jak do tej pory, nie pojawił się............. hmmm

edytaha
  • edytaha

• Przepisy: 992
  • Artykuły: 3
Odnoszę wrażenie, że na stronie głównej nie pokazują się nowo wstawiane komentarze... A dokładniej nie pojawiają się komentarze do przepisów bez zdjęć

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 sty 2012 20:09 przez edytaha)

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy