Przypuszczam że to wina przeglądarki, u mnie na Google Chrome wszystko działa w porządku.
Madziu, wypróbowałam cztery przeglądarki: Chrome, Mozillę, Operę i Explorera. W żadnej te funkcje nie są czynne. Ta dziwna rzecz stała się po tym, jak zostałam automatycznie wylogowana z portalu. Po ponownym zalogowaniu już nie mogłam dodać ani komentarza i oceny. Co dziwniejsze bez problemu dodałam przepis
Przypuszczam że to wina przeglądarki, u mnie na Google Chrome wszystko działa w porządku.
Madziu, wypróbowałam cztery przeglądarki: Chrome, Mozillę, Operę i Explorera. W żadnej te funkcje nie są czynne. Ta dziwna rzecz stała się po tym, jak zostałam automatycznie wylogowana z portalu. Po ponownym zalogowaniu już nie mogłam dodać ani komentarza i oceny. Co dziwniejsze bez problemu dodałam przepis
Ja nadal nie mam możliwości dodania komentarza i oceniania.
- musimy poczekać do poniedziałku bo tu Moderator nic nie pomoże trzeba ,, siły wyższej " czyli informatyka.
Kompletnie nie wiem czemu jednym się udaje a gdzie indziej pojawiają się problemy.
Życzę cierpliwości i miłej niedzieli
Buniu, dodałam ten wpis gwoli informacji, w żadnym wypadku nie kieruje mną niecierpliwość Również życzę miłej niedzieli
Ja nadal nie mam możliwości dodania komentarza i oceniania.
- musimy poczekać do poniedziałku bo tu Moderator nic nie pomoże trzeba ,, siły wyższej " czyli informatyka.
Kompletnie nie wiem czemu jednym się udaje a gdzie indziej pojawiają się problemy.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy
2milutka
Odp: Tu zgłaszamy problemy
Alex_M
Koper
kołczu
kołczu
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Więc czekamy do poniedziałku
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
edytaha
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
zbysiowa
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
edytaha
Buniu, dodałam ten wpis gwoli informacji, w żadnym wypadku nie kieruje mną niecierpliwość
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Babciagramolka