Witam serdecznie,bardzo dziękuję,dzisiaj dostałam kubeczek za luty,bardzo dziękuję.Problem w tym,że w zeszłym tygodniu dostałam kubeczek za styczeń,a dzisiaj zamiast jednego za luty dostałam dwa kubeczki,więc mam o jeden za dużo.Proszę o informacje co z tym fantem zrobić.Pozdrawiam.
Borubar! No tak się nie robi Taka folia jest, wiesz, taka specjalna, z takimi bąbelkami co strzelają. I co teraz?astra sobie może mozaikę na parapecie zrobić.
Easy... woman.. easy .. Przeciez nikt kubka nie wyslal w worku foliowym. Byl w pudelku (dedykowanym do kubka), dodatkowo papiery w srodku, kubek nie latal i to byly do tej pory dobre zabezpieczenia. Ale moze faktycznie warto bedzie dolozyc na zewnątrz folijke, bo w pudelku to raczej nie ma miejsca.
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pojemsobie
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Pojemsobie
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
astra
Natala1210
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Oczywiście Pojemsobie twoja niespodzianka poszła w lutowej wysyłce czyli 3 dni temu.
TTej; ..."Głodnyś sobie"... napewno ta niespodzianka dotyczyła nagród?
Pojemsobie
Easy... woman.. easy .. Przeciez nikt kubka nie wyslal w worku foliowym. Byl w pudelku (dedykowanym do kubka), dodatkowo papiery w srodku, kubek nie latal i to byly do tej pory dobre zabezpieczenia. Ale moze faktycznie warto bedzie dolozyc na zewnątrz folijke, bo w pudelku to raczej nie ma miejsca.
zuzi
Miały być książki
ptychu