A nie wziąłeś pod uwagę, że to porcelana i mogła się potłuc w trakcie pakowania?
Powetuj stratę fundując sobie oliwę hiszpańską...która musi być rewelacyjna... zobacz ile ludzi na gotujmy.pl ją używa....
zmieniono 2 razy (ostatnio 25 wrz 2009 16:35 przez Bahus)
Nie będę już owijał w bawełnę i bawił się w detektywa tylko zwyczajnie, normalnie i po ludzku ja się zapytowywuję...GDZIE MÓJ KUBEKILE TYGODNI MAM CZEKAĆ
Kochani, póki co nie podniecajcie się, bo z ostatnich doniesień wynika, że kubek bardzo szybko się przemieszcza i nawet GPS nie pomaga w jgo zlokalizowaniu. Ostatnio widziano go w Galerii Sztuki Współczesnej i na budynku wielkiej korporacji Gotujmy & Co. Ltd w wielkim bliżej nam nieznanym mieście.
Chyba raczej było to w Rosji.... ul. Fotofunii
Tak mi się coś wydaje, że widziałem taki sklep w USA, OKLAHOMA, Tucson, FUNIA Avenue 55
Kochani, póki co nie podniecajcie się, bo z ostatnich doniesień wynika, że kubek bardzo szybko się przemieszcza i nawet GPS nie pomaga w jgo zlokalizowaniu. Ostatnio widziano go w Galerii Sztuki Współczesnej i na budynku wielkiej korporacji Gotujmy & Co. Ltd w wielkim bliżej nam nieznanym mieście.
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Persik
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Bahus
Powetuj stratę fundując sobie oliwę hiszpańską...która musi być rewelacyjna... zobacz ile ludzi na gotujmy.pl ją używa....
tosiek17
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
tosiek17
Tak mi się coś wydaje, że widziałem taki sklep w USA, OKLAHOMA, Tucson, FUNIA Avenue 55
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Bahus
Chyba raczej było to w Rosji.... ul. Fotofunii
tosiek17
A Ty Bahusie podaj na wszelki stluczek adres tego wysokiego sklepu
tosiek17
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
msewka
Oj dla mnie też stanowczo za wysoko.Misia,robimy zrzutkę,żeby te trunki stały niżej
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
misia53
Jak dla mnie, to stoją za wysoko
Bahus