Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
  • Artykuły: 0
https://gotujmy.pl/rewelacyjne-ciasto-z-wisniami,przepisy,151908.html
Mam pytanie odnosnie tego przepisu został wybrany SUPER PRZEPIS,czytając przepis i patrząc na zdjęcie to jest z innego ciasta przepis sobie a zdjęcie sobie .ale coz jak ktos dodaj tyle przepisów na raz pisze byle co.

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Spec, bardzo proszę sobie Pyzą gęby nie wycierać Masz coś do mnie to napisz do mnie albo do administratora a nie brzęcz po kątach.

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
Kochani ja Was bardzo proszę, to zdarza się tak nagminnie, że napiszę odmianę słowa "rozumieć":

ja rozumiem - a nie rozumie!
ty rozumiesz
on/ona/ono rozumie
my rozumiemy
wy rozumiecie
oni/one rozumieją

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Spec
  • Spec

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 2
Babciagramolka napisał(a):

Papaja napisał(a):

Może powinien wylecieć a może nie, przecież każdy ma prawo mówić co chce. A może tylko wybrani mogą robić i mówić co chcą? To takie spostrzeżenia osoby patrzącej z boku.

A ja powiedziała bym tak . Każdy może wypowiadać swoje zdanie byle grzecznie . To , ze nie zgadzamy się z czyimś zdaniem czy nie podoba nam się to co ktoś pisze ( krytykuje ) nie upoważnia nas do pyskówek , chamstwa , wulgaryzmów. Ani na prywatnych wiadomościach ani publicznie .
Jeśli ktoś przekracza notorycznie granice dobrego wychowania to wniosek jest jeden - prosi się Admina ( bo tylko Admin ma takie uprawnienia ) o zablokowanie takiego konta i już .Wdawanie się z takim osobnikiem w debatę nie ma sensu bo ,, opluje " jadem .
Szczególnie bez sensu jest to gdy sprawa dotyczy konta bez 1 przepisu - bo wyraźnie jest to klon stworzony po to by bezkarnie obrażać.

Słoneczko świeci - nie warto zajmować się irytującymi sprawami. Miłego dnia Wszystkim życzę

Jaki znowu klon? Jakie mam przepisy wstawiać, skoro nie gotuje? Pisałem już, że trafiłem tu z reklamy konkursu Fairy. Wyraziłem swoją frustrację po tym, co użytkowniczka Pyza wypisuje. Mogę tu zacytować multum postów, które najeżone są sarkazmem - zarówno pod adresem niegotujących użytkowników, jak i prowadzących tę stronę. Na to bym się raczej oburzał, ale nic mnie to nie obchodzi. Jestem sobie czy się to Wam podoba czy nie. Mógłbym tu torem myślenia Pani Pyzy dodać, że "co ja się tam liczę bo promowani są tacy a tacy", ale to dziecinada. Dobrze, że jestem facetem i nie w głowie mi fochy. Dzięki temu mogę sobie tu istnieć bo spływa po mnie jak po kaczce

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
to tak jak ja po co pistać encyklopedie skoro można w prosty zwięzły i na temat opisać przepis
rozumię blokowanie przepisów krótkich i bezsensownych

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Edward mistrz kuchni
zbysiowa napisał(a):

Edward mistrz kuchni napisał(a):

czasem jest tak, że przepis jest bardzo prosty, i nie można do dokładniej opisać i wtedy jest blokowany kilka razy miałam taką sytuację

Kochane, nawet przepis na jajko na miękko da się ładnie opisać

ładnie - oczywiście, ja jednak mam tendencje do pisania krótkiego, zwięzłego i na temat, nieznoszę lać wody ;p

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
Edward mistrz kuchni napisał(a):

czasem jest tak, że przepis jest bardzo prosty, i nie można do dokładniej opisać i wtedy jest blokowany kilka razy miałam taką sytuację

Kochane, nawet przepis na jajko na miękko da się ładnie opisać

Edward mistrz kuchni

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
ale sama przyznasz że nie słusznie był zablokowany

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
Papaja napisał(a):

to jest link do jednego z moich przepsów w którym jeden z moderatorów stwierdził że jest za krótki i mało konkretny a co wy sądzicie https://gotujmy.pl/bula-mniam,przepisy,147557.html? to samo miałam przy zielonej sałatce udało mi się wywalczyć odblokowanie a zajęło to kilka dni

Papajo, przepis https://gotujmy.pl/zielona-kanapka-z-pomidorem,przepisy,147927.html ja sprawdzałam, natomiast https://gotujmy.pl/bula-mniam,przepisy,147557.html, był dodany w sobotę, wtedy ja nie mam dyżuru

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu