Już tłumaczyłam się kilku osobom na priv , teraz napiszę publicznie. Dodałam przepisy które były moje ale nie wszystkie zdjęcie były moje. Wiem, że jest to plagiat. Przepisy zostały dodane zanim zostałam moderatorem. Były sprawdzane przez innych moderatorów. Może wytłumaczenie wyda się dziecinne itp ale te zdjęcia dostałam od moich znajomych. Nie wiedziałam , że są plagiatami. Nie wykręcam się od odpowiedzialności za to co się stało, ale mam takie samo prawo jak Wy być na stronie. Przecież wiele moich przepisów same oceniałyście jako bardzo dobre.
Agabi
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Ani uczciwość,ani zaangażowanie nie popłaca tutaj absolutnie.
Netko, ja tu jestem od roku. Uczciwa tak, zaangażowana nie tak bardzo Nie wiem co Ci zrobiono, nie orientuję się w tym... Ale wierzę że coś się musiało wydarzyć. Byłaś dla mnie bardzo miła od samego początku. A tu doświadczyłam już kilka rzeczy, jechano po mnie, nie za przepisy bo tu akurat nie można było się przyczepić. Niektórzy jednak mają tak zwane chody, wiele im tu uchodzi. I są dopieszczani wybrańcy
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 maj 2012 21:30 przez Kathlyn)
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
agabi22
Agabi
Pyza
Nawet nie wiesz jak bardzo masz rację.... zawsze byli równi i równiejsi, garstkę się lubi i hołubi a reszta ma się nie odzywać....
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Kathlyn
Netko, ja tu jestem od roku. Uczciwa tak, zaangażowana nie tak bardzo Nie wiem co Ci zrobiono, nie orientuję się w tym... Ale wierzę że coś się musiało wydarzyć. Byłaś dla mnie bardzo miła od samego początku. A tu doświadczyłam już kilka rzeczy, jechano po mnie, nie za przepisy bo tu akurat nie można było się przyczepić. Niektórzy jednak mają tak zwane chody, wiele im tu uchodzi. I są dopieszczani wybrańcy
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyza
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Netka
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
darmiona
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
O mnie mówisz? osobiście przeprosiłam za swój niewyparzony jęzór Cię na priv a prócz tego biorę się za poprawki przepisów dzisiaj.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
O mnie mówisz? osobiście przeprosiłam za swój niewyparzony jęzór Cię na priv a prócz tego biorę się za poprawki przepisów dzisiaj.
Pyza
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Oj niemile widziane..podpisano BYŁA PLAGIATORKA