Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
Właśnie dostałam bana za to że ktoś ukradł moje zdjęcie i przepis Papryka al'a gołąbki. Jestem zła i od dziś na moich nowych zdjęciach będzie niepodważalny element świadczący o jego własności. Polecam sprawdzać na przyszłość daty publikacji plików i tekstów...

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Buniu, w kwestii końca Perseid to się z Tobą nie zgodzę bo czekają nas jeszcze roje wrześniowe aż do początku października, potem będą też Piscydy, Akwarydy, Drakonidy, Aurygidy, Orionidy, Leonidy...jest tego troszkę tylko, że w mieście małe szanse na oglądanie...trzeba by się gdzieś w odludne miejsca wybrać, gdzieś z dala od oświetlonych dróg i miejscowości...
Spadających "gwiazd" jest u nas dostatek...

Babciagramolka
Sezon na perseidy już się kończy . Myślę , że Bahus się nie obrazi jak tym samym zamknę wątek spoglądania w gwiazdy ( oczy ) bo temat zupełnuie niepotrzebnie robi się gorący .Następne gwiazdy spadające to dopiero w grudniu - proponuję poczekać na Geminidy . Pięknie taka spadająca ,, gwiazda " wygląda .

zmieniono 1 raz (ostatnio 26 sie 2010 20:40 przez Babciagramolka)

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
jakich utarczek? mówię poważnie przeczytaj dokładnie to co było napisane przeze mnie i Bahusa i to najlepiej od początku. On jakoś tego nie komentuje tylko zawsze ty, jeszcze nikt ciebie nie zadowolił na tym portalu wiecznie coś do kogoś masz ale nikt nie może mieć nic do ciebie. Ja mówię wszystko prosto z mostu to co myślę a jak się komuś nie podoba to już jego sprawa. Ważne by sytuacja była jasna. Ok?

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Papaja napisał(a):

a ty zejdź z piedestału

Ja trzymam się SWOJEGO piedestału!~Na jednym nicku, bez wstrząsów, bez plagiatów. Uważam, że Ty jesteś ostatnią osobą która tu może wyznaczać jakieś kryteria i kogoś oceniać. Zastanów się i poczytaj między wierszami. W tamtym wątku zrobiłaś bardzo dobre wrażenie, przez chwilę nie wiedziałam co myśleć, teraz już znowu wiem. Reszta niech będzie milczeniem i zanim znowu mi odpowiesz, zastanów się czy to ma sens, bo ja nie zamierzam już kontynuować bezsensownych utarczek.

Papaja
  • Papaja

a ty zejdź z piedestału

Henia
  • Henia

Papaja napisał(a):

Heniu przeczytaj dokładnie to co napisał Bahus. Zacytuję ciebie czytaj ze zrozumieniem. A co do aktywności nie wiesz że aktywność to zdrowie?

Naprawdę, nie wymagam od ciebie komentowania tego co piszę do innych! Wiesz jakie jest 11 przykazanie?! Ja umiem czytać i ze zrozumieniem i między wierszami, ty jak widzę tej drugiej umiejętności nie posiadłaś! My z Bahusem, w odróżnieniu od ciebie wiemy o czym rozmawiamy i widzę, że delikatne sugestie, abyś nam na to pozwoliła, nie odnoszą skutku.Nie potrzebujemy pośredników,co widzę, wszyscy oprócz Ciebie zrozumieli.Może więc"wleć na inne niebo'?!

Papaja
  • Papaja

Bahus napisał(a):

Papaja...a jeśli to gwiazda spadająca?

a to co innego ale najpierw załatw sprawy z jedną gwiazdą a potem zajmij się drugą by nie było pretensji

Papaja
  • Papaja

Heniu przeczytaj dokładnie to co napisał Bahus. Zacytuję ciebie czytaj ze zrozumieniem. A co do aktywności nie wiesz że aktywność to zdrowie?

Henia
  • Henia

Bahus napisał(a):

Papaja...a jeśli to gwiazda spadająca?

Kto, Papaja? Coś Ty, to gwiazda jasno świecąca i bardzo aktywna! A Ty dasz ten przepis czy nie? Bo mi się oczy ze zaświecą! Pyza narobiła mi apetytu a Ty dręczysz mię!

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu