I to jest właśnie wdzięczność niewieścia...ja ją zagrzewam "do boju", do jeszcze intensywniejszego i jeszcze skuteczniejszego działania...A ona mnie WAŁKIEM
Ładnie to tak
Oj, tak, tak! Jak Bahusek będzie dokuczał, prowokator jeden, to my się skrzykniemy: kto żyw wałki w dłoń i Bahusa goń! O, kurczaczek, jeszcze poetką zostanę
I to jest właśnie wdzięczność niewieścia...ja ją zagrzewam "do boju", do jeszcze intensywniejszego i jeszcze skuteczniejszego działania...A ona mnie WAŁKIEM
Ładnie to tak
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Caroline1983 - trzeba przyznać, że masz talent i wprawne oko
Niestety, niełatwo jest wyłapać wszystkie plagiaty, zwłaszcza jeśli chodzi o te zamieszczone w gazetach - gdyby akurat tak się złożyło, że ten numer Tiny wpadłby w ręce to ok., a tak... bywamy bezsilne
Dziewczyny- jak dojde do siebie to już się biorę za robotę i posprawdzam. Zakręcona jestem jak kołowrotek. Pojechałam po dodatkowe foremki do tych mini serniczków a wróciłam z 4 torbami - ledwo żyję ( kurcze w klapkach na oczach mam chodzić czy co ? Ale za to zakupy bomba ( potem zrobioę zdjęcie blachy do ciasta z pokrywką i rączkami do noszenia- cudo ).
Tak ze = proszę o wyrozumiałość - dziś wszystko opóźnione przez te moje wędrówki.
Melduję , ze już doszłam do ładu.
Przepis zgłoszone przez Was sprawdziłam- miałyście rację =Ban.
Też mam taką blachę z pokrywką i rączkami. Świetna sprawa.
Dziewczyny- jak dojde do siebie to już się biorę za robotę i posprawdzam. Zakręcona jestem jak kołowrotek. Pojechałam po dodatkowe foremki do tych mini serniczków a wróciłam z 4 torbami - ledwo żyję ( kurcze w klapkach na oczach mam chodzić czy co ? Ale za to zakupy bomba ( potem zrobioę zdjęcie blachy do ciasta z pokrywką i rączkami do noszenia- cudo ).
Tak ze = proszę o wyrozumiałość - dziś wszystko opóźnione przez te moje wędrówki.
zmieniono 1 raz (ostatnio 31 lip 2010 13:24 przez Babciagramolka)
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Oj, tak, tak! Jak Bahusek będzie dokuczał, prowokator jeden, to my się skrzykniemy: kto żyw wałki w dłoń i Bahusa goń! O, kurczaczek, jeszcze poetką zostanę
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Ładnie to tak
Henia
Bahusku, nie przeginaj! Jeśli zamiast lanc i szabel weźmiemy wałki to los Twój marny!
Może lepiej wróć do swoich afrodyzjaków!
Bahus
Bahus
A jakby tak zgłosić tę zbrodnię do prokuratury? Oni muszą zacząć ścigać z urzędu.
Pyza
https://gotujmy.pl/arepa,przepisy,66577.html
http://crunchygranolagal.wordpress.com/2009/12/20/caracas-arepas-bar-and-white-chocolate-snowstorm-cookies/
caroline1983
cherry
Niestety, niełatwo jest wyłapać wszystkie plagiaty, zwłaszcza jeśli chodzi o te zamieszczone w gazetach - gdyby akurat tak się złożyło, że ten numer Tiny wpadłby w ręce to ok., a tak... bywamy bezsilne
zewa
Też mam taką blachę z pokrywką i rączkami. Świetna sprawa.
Babciagramolka