monika1980113 - przepisy pospisywane z ksiazek, w tym z Kuchni polskiej M. Caprari (tak sie składa że mam te ksiazke). Inne podejrzewam że z ksiazeczek Poradnika Domowego bo tez mi sa znane. Jesli ktos ma możliwosc to niech sprawdzi.
Jeżeli możesz, sprawdź przepisy w Kuchni Polskiej. Wystarczy podać tytuł, autoras i stronę przepisu.
monika1980113 - przepisy pospisywane z ksiazek, w tym z Kuchni polskiej M. Caprari (tak sie składa że mam te ksiazke). Inne podejrzewam że z ksiazeczek Poradnika Domowego bo tez mi sa znane. Jesli ktos ma możliwosc to niech sprawdzi.
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
fakt zdjęcie jakieś szare i nie wyraźne, nie najlepszej jakości
moje niektóre są też jakby zamglone ale dlatego że są robione aparatem z telefonu co do tej osoby to nie wiem jak jest
Papaja, nie ściemniaj! skan a zdjęcie robione słabym aparatem czy komórką to zupełnie co innego i to widać!
moje niektóre są też jakby zamglone ale dlatego że są robione aparatem z telefonu co do tej osoby to nie wiem jak jest
Twoje są dużo lepsze. Tam widać, że fotografowany jest matowy papier (taki zwykły, z tych tanich broszur).
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Henia
Jeżeli możesz, sprawdź przepisy w Kuchni Polskiej. Wystarczy podać tytuł, autoras i stronę przepisu.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
caroline1983
caroline1983
Skany i to prawdopodobnie z tej samej ksiażki/broszury bo wszystkie są identycznie zamglone.
Druga masowa kopiara to smaki12 - połowę jej przepisów usunieto, przy ilus usunieto zdjecia.
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyza
pocztylion2221
Tak Pyzo masz rację to jest skan książki albo gazety bo te racuszki to ja gdzieś widziałam poszperam i postaram się wyszukać
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Pyza
Papaja, nie ściemniaj! skan a zdjęcie robione słabym aparatem czy komórką to zupełnie co innego i to widać!
Henia
Twoje są dużo lepsze. Tam widać, że fotografowany jest matowy papier (taki zwykły, z tych tanich broszur).
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja