"Troche na hama.a sie podpisuje nie plagiuje." to się ciągle pojawia w "Temat:". Przyznam, że już mnie te bohomazy denerwują....
Zmieniam na trzy kropki
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 sty 2013 19:14 przez Bahus)
Odp: Odp: Troche na hama.a sie podpisuje nie plagiuje.
Czytałam regulamin i zrozumiałam, że przepisy najpierw wstawiamy na Gotujmy, a później na inne strony. Przeglądając przepisy na Doradca Smaku użytkowniczki ilka_86 (a na Gotujmy Mycha) zauważyłam, że wstawia ona najpierw przepisy na DS a potem tu. Nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem?
Sprawdziłam podane przez Ciebie linki i mogę z cała stanowczością stwierdzić, że przepisy nie są kopiami, ponieważ opisy się różnią.
Kopia to przepisanie przepisu słowo w słowo, a w tym przypadku czegoś takiego nie ma.
Czytałam regulamin i zrozumiałam, że przepisy najpierw wstawiamy na Gotujmy, a później na inne strony. Przeglądając przepisy na Doradca Smaku użytkowniczki ilka_86 (a na Gotujmy Mycha) zauważyłam, że wstawia ona najpierw przepisy na DS a potem tu. Nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem?
Ja widziałam jeden taki przepis ale opis jest zmieniony, więc nie rozumiem w czym problem. Krystynaf regulamin się kłania bo chyba jednak źle przeczytałaś.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 sty 2013 16:57 przez zewa)
A możesz mi na PW wysłać jakiś przykład takiego przepisu?
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: ...
misia5
Odp: ...
misia5
Już się tym zajmę.
...
Triss
zdjęcia raczej pochodzą z tej strony:
http://backtothecuttingboard.com/soups-and-sides/tomato-noodle-soup-homemade-spaghetti-os/#more-3493
...
Bahus
Zmieniam na trzy kropki
misia5
Sprawdziłam podane przez Ciebie linki i mogę z cała stanowczością stwierdzić, że przepisy nie są kopiami, ponieważ opisy się różnią.
Kopia to przepisanie przepisu słowo w słowo, a w tym przypadku czegoś takiego nie ma.
zewa
Ja widziałam jeden taki przepis ale opis jest zmieniony, więc nie rozumiem w czym problem. Krystynaf regulamin się kłania bo chyba jednak źle przeczytałaś.
misia5
A możesz mi na PW wysłać jakiś przykład takiego przepisu?
Odp: Troche na hama.a sie podpisuje nie plagiuje.
krystynaf
Babciagramolka
Załatwione
Odp: Troche na hama.a sie podpisuje nie plagiuje.
krystynaf
https://gotujmy.pl/surowka-kapusty-i-czerwone-buraki-,przepisy,78277.html
https://gotujmy.pl/surowka-kapusty-i-czerwone-buraki-,przepisy,78278.html