Ja zostałam wczoraj ukarana za trzykrotny plagiat i chcę prosić o bardziej szczegółowe wyjaśnienie tej sytuacji , ponieważ jestem trochę zszokowana tą informacją. Pozdrawiam
Właśnie zasięgnęłam informacji i już wiem co się stało. Informację o zaistniałej sytuacji napiszę Ci na PW.
Ja zostałam wczoraj ukarana za trzykrotny plagiat i chcę prosić o bardziej szczegółowe wyjaśnienie tej sytuacji , ponieważ jestem trochę zszokowana tą informacją. Pozdrawiam
Pyzuni już wyjaśniam. Z Bogdą miałam dawno temu problem, bo skopiowała moje przepisy właśnie na przetwory nie tylko z tej strony. Jak dobrze pamiętam to ten przepis był dodany jako pierwszy na MG. Długo walczyłam z Bogdą aż je usunie. Może tego nie wyłapałam. Jest to mój przepis, ale jeśli moderator uzna, że jest to złamanie regulaminu to oczywiście nie będę się kłócić
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
misia5
Właśnie zasięgnęłam informacji i już wiem co się stało. Informację o zaistniałej sytuacji napiszę Ci na PW.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Smakowita
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
zewa
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
zewa
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
martunia.kot@interia
Łatwo się kogoś osądza ale trzeba jeszcze samemu być uczciwym
Jak Ci nie wstyd
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
zewa
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Pyza
https://gotujmy.pl/salatka-szwedzka,przepisy,57407.html
i
https://gotujmy.pl/salatka-szwedzka,przepisy,59432.html
sorki, ale brzmią identycznie a dodane przez różne osoby...
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
evita0007
A mieszkaj sobie gdzie chcesz mam to w nosie,ale powiedz zeby rodzina ci przesłała słowniczek j.polskiego i nie krzycz na mnie oki ?
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu