Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: REGULAMIN DO KITU

NAWET POLACY MIESZKAJA WE WLASNYM KRAJU A PISAC NIE UMIEJA,JA BYNAJMIEJ PISZE I MOWIE NIE TO CO INNI PO 2 LATACH WLASNEGO JEZYKA ZAPOMINAJA.PO ANGIELSKU,ARABSKU,I GRECKU MOZEMY ROZMAWIAC JAK CIE TO INTERESOJE.A JESLI CHODZI O KSIAZKI TO JA JUZ W SWOIM ZYCIU SIE NACZYTALAM,MAM 40 LAT I INNE SPRAWY NA GLOWIE.

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

iwona12 nie udawaj niemądrej niżeli w rzeczywistości jesteś? A z tym wyjazdem za granice to tak na szybko wymysliłaś, bo ten dowcip udał ci sie całkowicie. Tak mnie tym rozbawiłaś że spadłem z krzesła i nie mogłem wstać ze śmiechu hahahahaha

RZE ,KRUTKI KTUTKI MUZG LANSUJE hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Odp: Odp: Odp: REGULAMIN DO KITU

iwona12 napisał(a):

elzbieta8960 napisał(a):

iwona12 napisał(a):

NIE MAM POJECIA O JAKI REGULAMINIE TU NMOWA,ALBO SIE CZEPIAJA RZE PRZEPIS JEST SKOPIOWANY Z INNEJ STRONY INTERNETOWEJ,CO NIE BYLO TAK,ALBO ZA KRUTKI TEKST CO NP PRZEPIS NA SOK Z WISNI BO TU MOWA O KTUTKI TEKST,ALBO JAKIS BLAD ORTOGRAFICZNY,MYSLE ZE PO PROSTU NIE MAJA CO ROBIC I NIECH NA URLOP JADA,BO IM SIE MUZG LANSUJE.

O matko to chyba 1 klasa podstawowki

czy mowa o moich bledach ortograficznych,sorki ale nie mieszkam od 20 lat w polsce,pisze jak umie,i jeszcze jedno macie niezlych analfabetiow jesli chodzi o pisownie,nawet porzolak nie potrafi sie wyslowic.

Przepraszam ale kto to jest ,,porzolak,,?

Odp: Odp: REGULAMIN DO KITU

elzbieta8960 napisał(a):

iwona12 napisał(a):

NIE MAM POJECIA O JAKI REGULAMINIE TU NMOWA,ALBO SIE CZEPIAJA RZE PRZEPIS JEST SKOPIOWANY Z INNEJ STRONY INTERNETOWEJ,CO NIE BYLO TAK,ALBO ZA KRUTKI TEKST CO NP PRZEPIS NA SOK Z WISNI BO TU MOWA O KTUTKI TEKST,ALBO JAKIS BLAD ORTOGRAFICZNY,MYSLE ZE PO PROSTU NIE MAJA CO ROBIC I NIECH NA URLOP JADA,BO IM SIE MUZG LANSUJE.

Pierwszy raz slysze zeby sie ,,muzg LANSOWAL,,

Odp: Odp: Odp: REGULAMIN DO KITU

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
  • Artykuły: 0
iwona12 napisał(a):

elzbieta8960 napisał(a):

iwona12 napisał(a):

czy mowa o moich bledach ortograficznych,sorki ale nie mieszkam od 20 lat w polsce,pisze jak umie,i jeszcze jedno macie niezlych analfabetiow jesli chodzi o pisownie,nawet porzolak nie potrafi sie wyslowic.

Ale bez przesady można mieszkać 50 lat za granicą i nie robi się podstawowych błędów...Chyba że zaraz po podstawówce wyjechałaś hihi widać mało czytasz ogólnie.Bo jak się dużo czyta książek (czego kolwiek) to już się nie robi błędów podstawowych...

Po za tym to piszesz dużymi literami to wygląda na to jak byś na nas wszystkich krzyczała,wiesz o co chodzi

To może po angielsku pogadamy hmy....

Odp: Odp: REGULAMIN DO KITU

elzbieta8960 napisał(a):

iwona12 napisał(a):

Odp: REGULAMIN DO KITU

iwona12 napisał(a):

REGULAMIN DO KITU

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

elka1986 napisał(a):

https://gotujmy.pl/czekoladowa-panna-cotta-z-malinami----,przepisy,155908.html
http://dokotla.pl/przepis/1414/czekoladowa-panna-cotta-z-malinami

To są moje przepisy co jestem w stanie udowodnić. Proszę :http://dokotla.pl/ogloszenie/1414/czekoladowa-panna-cotta-z-malinami/

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

https://gotujmy.pl/czekoladowa-panna-cotta-z-malinami----,przepisy,155908.html
http://dokotla.pl/przepis/1414/czekoladowa-panna-cotta-z-malinami

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu