gdyby to było rozwijanie skrzydeł ... ocena od osoby nowej, ale która cokolwiek ciekawego wnosi (dokładne przepisy ze zdjęciami) nie bolała by, naprawdę umiem znieść konstruktywną krytykę, ale tak? a asiulce już poradziłam na priva żeby zerknęła do jakiejś książki i sprawdziła co to jest "advocat"...Wkurzyła mnie
Pyzo, cos mi sie zdaje, ze Twoje podejrzenia moga byc sluszne, ale prosze, ujawniajmy takie przypadki, kopiujmy otrzymane oceny oraz ich autora, tak abysmy wszyscy wiedzieli co sie tutaj dzieje i kto zbyt szeroko rozwija skrzydla
Uwaga, pojawiła się nowa "gwiazda" na portalu! Nówka-sztuka, dorobek 4 słabiutkie przepisy (np.adwokat bez jajek...), ale jedynkami obdziala nie dodając nawet komentarza. Ciekawi mnie czy to przypadkiem nie jakieś nowe wcielenie kogoś kogo znamy...albo przyjaciółeczka takiej osoby...
Odp: Odp: Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
A pieczarki można jeść na surowo, Nie wiem, ale ja chyba do tyłu jestem
https://gotujmy.pl/salatka-z-pieczarek,przepisy,43859.html
Oczywiście, że można....podają je nawet w najlepszych restauracjach....sam widziałem
Dziękuję Ci Bahusie za informację, wcześniej napisała do mnie koleżanka, która zna się bardzo dobrze na grzybach - i potwierdziła, że oczywiście można, ale tylko te młode, bielutkie obrane ze skórki kapelusiki i to bardzo drobno posiekane
A zwątpiłam czytając przepis, ten do którego podałam link. Mimo wszystko na takie pieczarki surowe nie skuszę się. Uwielbiam pieczarki ...ale jednak takie podsmażane, rozpływające się w ustach.
Ja sie zgadzam z Bahus bo sama oniemialam jak mi podali pieczarki surowe w salatce.Byly tam pomidory,cebulka itd.Zawolalam kelnera i mu mowie i mi powiedzial ze taka jest salatka.
Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
Pyza
Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
Sarenka
Pyza
misia53
Ach, jaka szkoda... (kamienia)
Odp: Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
Bahus
Rzuciłem...ale nie doleciał..
Odp: Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)
kinga
Misiu w zupelnosci sie z Toba zgadzam
Jolanta27
Dziękuję Ci Bahusie za informację, wcześniej napisała do mnie koleżanka, która zna się bardzo dobrze na grzybach - i potwierdziła, że oczywiście można, ale tylko te młode, bielutkie obrane ze skórki kapelusiki i to bardzo drobno posiekane
A zwątpiłam czytając przepis, ten do którego podałam link. Mimo wszystko na takie pieczarki surowe nie skuszę się. Uwielbiam pieczarki ...ale jednak takie podsmażane, rozpływające się w ustach.
iwi69
misia53
Czyżbyś Anetko była taka kryształowa?
Sarenka