Pozatym całą masę przypraw, ryż brązowy, makarony różne i drożdże i tabliczki czekolady (gorzka, mleczna i biała) i......oj dużo by wymieniać
Pozdrawiam wszystkie "chomiki"
Dziękuję - - zawsze marzyła mi się dodatkowa spiżarka taka jak w starych mieszkaniach ( za kuchnią z półkami ) o porządnej piwnicy i strychu ( na susz ziół i takie tam ) nie wspomnę . No cóż - zabudowa przedpokoju i szafki kuchenne muszą starczyć ( + największa lodówko- zamrażarka jaką dało się do mojej ,, klatki chomika ,, - czyli kuchni wcisnąć ).Jestem nie poprawna - jak nie mam wszystkiego pod ręką to wpadam w panikę . Muszę po prostu mieć wszystkie rodzaje makaronów , ryżu , kasze , groszki, fasolki , konfitury , przyprawy , herbaty , kawy , rybki w puszkach , mrożone ,, gotowce ,, ( mojej produkcji ) na obiady , pikle , ogóreczki , soczki . Sery wszelkiej maści - cały czas ( biały , Chedar , Danish Blue , jakiś topiony kremowy jest cały czas - reszta uzupełniana ).No i ,, tajszczyzna ,, - mleczko kokosowe , bambus , makarony ryżowe różnej grubości , owoce tropikalne mieszanki w puszcze i sosy ( sojowy , Tao-Tao różne , Teryiaki itp itd ) .
Ale za to
Pozatym całą masę przypraw, ryż brązowy, makarony różne i drożdże i tabliczki czekolady (gorzka, mleczna i biała) i......oj dużo by wymieniać
Pozdrawiam wszystkie "chomiki"
Zawsze mam pod ręką zestaw przeróznych ziół ,bez nich ani rusz w kuchni Jakieś suszone grzyby mung ,suszoną marchewkę i cebulke ,pomidorki w puszce i makaron ryzowy.
A odgórnie hihi .. bo rodzinka ma nadmiar , przeróżne makarony
pozdrawiam
W swojej kuchni zawsze mam....
Obserwuj wątekOdp: Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
Babciagramolka
Dziękuję - - zawsze marzyła mi się dodatkowa spiżarka taka jak w starych mieszkaniach ( za kuchnią z półkami ) o porządnej piwnicy i strychu ( na susz ziół i takie tam ) nie wspomnę . No cóż - zabudowa przedpokoju i szafki kuchenne muszą starczyć ( + największa lodówko- zamrażarka jaką dało się do mojej ,, klatki chomika ,, - czyli kuchni wcisnąć ).Jestem nie poprawna - jak nie mam wszystkiego pod ręką to wpadam w panikę . Muszę po prostu mieć wszystkie rodzaje makaronów , ryżu , kasze , groszki, fasolki , konfitury , przyprawy , herbaty , kawy , rybki w puszkach , mrożone ,, gotowce ,, ( mojej produkcji ) na obiady , pikle , ogóreczki , soczki . Sery wszelkiej maści - cały czas ( biały , Chedar , Danish Blue , jakiś topiony kremowy jest cały czas - reszta uzupełniana ).No i ,, tajszczyzna ,, - mleczko kokosowe , bambus , makarony ryżowe różnej grubości , owoce tropikalne mieszanki w puszcze i sosy ( sojowy , Tao-Tao różne , Teryiaki itp itd ) .
Ale za to
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
jaNina
Pozdrawiam wszystkie "chomiki"
Odp: Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
jaNina
.... a ja mam parmezan!
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
agabi22
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
Lancerciu
A odgórnie hihi .. bo rodzinka ma nadmiar , przeróżne makarony
pozdrawiam
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
gosiczek821
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
agabi22
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
kessik
Odp: W swojej kuchni zawsze mam....
sakura
curry i sos sojowy
kawa i wybor herbat